Apteekkipalvelut

Lääkityksen kokonaisarvointi

Jos käytössäsi on paljon lääkkeitä tai sinua mietityttää lääkehoitosi onnistuminen, hyödynnä lääkehoidon kokonaisarviointi -palveluamme, jonka avulla voidaan löytää ratkaisuja lääkkeiden käytössä esiintyviin ongelmiin. Palveluun kuuluu haastattelu, lääkityksen yhteensopivuuden ja tarkoituksenmukaisuuden läpikäynti sekä tulosten arviointi yhdessä hoitavan lääkärin kanssa. Kokonaisarvioinnin toteuttaa proviisori, joka on kouluttautunut lääkehoidon kokonaisarviointiin.


Lääkityksen kirjallisessa yhteenvedossa tarkistetaan lääkkeiden yhteis- ja haittavaikutukset. Kun lääkitys on kartoitettu, saat kirjallisen yhteenvedon, jonka voit ottaa mukaan lääkärin vastaanotolle. Kirjallinen yhteenveto on lääkehoidon kokonaisarviointia suppeampi.


Koneellinen annosjakelu

Koneellinen annosjakelu helpottaa lääkkeiden ottamista ja varmistaa lääkehoidon onnistumisen. Lääkkeet pakataan 2 viikon eriin annoskohtaisesti. Annosjakelun avulla erityisesti iäkkäät ihmiset selviytyvät helpommin kotona päivittäisestä lääkehoidostaan. Ennen annosjakelun aloittamista asiakkaan kokonaislääkitys tarkistetaan yhdessä lääkärin kanssa. Annosjakelun avulla myös lääkehävikki vähenee. Lue lisää!


Inhalaatiohoidon tarkistus

Henkilökohtaisen varausajan aikana käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi hänen inhalaatiohoitonsa toimivuuden, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina parasta palvelua. Kun käytät inhaloitavaa lääkettäsi oikein, pystyt huolehtimaan myös suusi hyvinvoinnista.