Avaimet hyvään terveyteen

Lääkkeet ja kosmetiikka Tampereen Koivu Apteekista

Voit hoitaa apteekkiasiasi kätevästi kauppareissun yhteydessä Koivistonkylän Koivu Apteekissa. Meillä voit asioida myös iltaisin pitkien aukioloaikojemme ansiosta.

Apteekista löydät laajan valikoiman reseptilääkkeitä, itsehoitotuotteita sekä kosmetiikkaa. Meiltä saat myös erityispalvelut ja -tuotteet, kuten korkealaatuiset Rehband-tuet ja Solidea-tukisukat.

Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään sopivan tuotteen valinnassa ja kaikissa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Apteekissa toimivilla astma-, diabetes- ja sydänyhdyshenkilöillä on erikoiskoulutus ja uusin tieto näiden sairauksien lääkehoidosta. Eläinasiantuntijat opastavat löytämään sopivat tuotteet lemmikillesi.

Tervetuloa Koivistonkylän Koivu Apteekkiin Tampereelle!

Palveleva apteekki Teiskossa

Teiskon Koivu Apteekki on merkittävä toimiva alueen terveydenhuoltoketjussa. Apteekista saat reseptilääkkeet ja tuotteet itsehoitoon ja sairauksien ehkäisyyn nopeasti ja helposti. Asiantuntevalta henkilökunnalta saat neuvoja tuotteiden valintaan ja oikeaan käyttöön.

Apteekki sijaitsee Kämmenniemen terveysaseman vieressä, joten voit tulla asioimaan meillä lääkärissä käynnin jälkeen. Apteekkipalveluiden perässä ei tarvitse lähteä keskustaan saakka, vaan saat asiantuntevaa palvelua läheltä.

Tervetuloa Teiskon Koivu Apteekkiin!

Koivu Apteekki 03 3122 1100 Teiskon Apteekki 03 378 5585 facebook

Koivu Apteekki
Prisma Koivistonkylä / Lempääläntie 21
Puh. 03 3122 1100
ma-pe 8-20
la 9-18
su 12-17
Teiskon Apteekki
Sale Kämmenniemi / Aunessalmenkatu 25
Puh. 03 378 5585
ma-pe 9.30-18
la 9.30-15Kysy - Me vastaamme!

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.