Älykkäät rasvahapot

Rasvojen saanti on elimistölle tärkeää. Paitsi energiatarpeen tyydyttämiseen, rasvaa tarvitaan myös erilaisiin aineenvaihduntaprosesseihin ja solujen rakennusaineeksi. Parhaiten rasvantarpeen pystyy tyydyttämään pehmeillä rasvoilla, joita ovat kasviöljyt ja kalanrasva. Tyydyttyneitä, niin kutsuttuja kovia rasvoja, elimistö pystyy valmistamaan itse, mutta tyydyttymättömiä omega 3 (alfalinoleenihappo) ja omega 6 (linolihappo) -rasvahappoja tarvitsemme ravinnosta päivittäin.    

 

Omega 3 -sarjan dokosaheksaeenihappo (DHA) on rakentava rasvahappo, joka edistää mm. aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina. Eikosapentaeenihappo (EPA) ja DHA yhdessä edistävät myös sydämen normaalia toimintaa. Tämän lisäksi rasvahapot toimivat useissa elimistön toiminnoissa mm. verenkierrossa, ihossa ja nivelissä. Aivot rakentuvat pääasiassa rasvakudoksesta ja omega 3 ja 6 -rasvahappojen onkin todettu kuuluvan osana myös hermoston ja aivokudoksen toimintaan.

 

EyeQ -valmisteissa on välttämättömät EPA-, DHA- ja GLA-rasvahapot juuri oikeassa suhteessa (9:3:1). Se on tutkittu ja luonnollinen, puhdas kalaöljy ilman keinotekoisia väri- makeutus tai säilöntäaineita. Tuotesarjaan kuuluu vahva nestemäinen 200ml vaniljanmakuinen neste, pureskeltavat mansikanmakuiset kapselit sekä nieltävät kapselit. Jos haluat kuulla lisää rasvahappojen yleisistä terveyshyödyistä tai tehdyistä tutkimuksista liittyen oppimiseen ja aivotoiminnan säätelyyn, poikkea juttelemaan farmaseuttiemme kanssa. Olemme paikalla sinua varten!