ATOPIK - Vegaanista ja eläinkokeetonta apteekkikosmetiikkaa. Tehoaineet Suomen luonnosta!

Koivun hyllyyn on ilmestynyt uusia ihania tuotteita herkän ihon hoitoon! Valikoimamme on kasvanut suomalaista luomukauraa ja luonnonmustikkaa tehoaineinaan käyttävällä ATOPIK-tuotesarjalla, josta löytyy ihonhoitotuotteita kaikenikäisen herkän ihon hoitoon.

Sarjassa on kaksi hoitolinjaa: Sensitive-tuotteet perustuvat suomalaisen kauran rasvahappoihin, keramideihin, fosfolipideihin, beetaglukaaniin sekä ihon normaaliflooran toimintaa ylläpitäviin prebiootteihin. Ihoa vahvistava ja kiinteyttävä Anti Age -linja perustuu tehokkaisiin mustikan antioksidantteihin, aminohappoihin ja ihoa napakoittavaan hyaluronihappoon.

Tuotteet ovat FI-Natura -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja lisäksi vegaanisia, gluteenittomia ja ehdottoman eläinkokeettomia! ATOPIK- tuotteiden kotimaisuusaste on korkea, raaka-aineet hankitaan mahdollisimman pitkälle Suomesta ja valmistetaan Suomessa, minkä johdosta sarjalla on myös Avainlipputunnus. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai niiden johdannaisia, silikoneja eivätkä parabeeneja.

 

Tervetuloa siis tutustumaan Suomen luonnon hoitaviin raaka-aineisiin perustuviin turvallisiin tuotteisiin ihan paikan päälle. Tuotteisiin voit tutustua toki myös kattavassa verkkokaupassamme https://tampereen-koivu-apteekki.eapteekki.fi/tuotteet/1516/atopik/ . Kannattaa myös seurailla tarkasti Facebook-sivuamme, sillä siellä on lähiaikoina luvassa ATOPIK-tuotearvonta ;) .