Hyvinvointiviikon kohohokohta

Maanantaista lauantaihin 5.11 - 10.11 vietimme apteekilla hyvinvointiviikkoa. Viikon aikana esillä apteekissa oli useita hyvinvointia edistäviä teemoja - Käsittelimme niin hyvää unta tukevia asioita, vireyden ja arjessa jaksamisen apukeinoja kuin liikuntaa ja kehonhuoltoakin. Viikon kokohokohta oli kiistämättä Helkan "Vitamiinit ravitsemuksen tukena" -luento, jossa käsiteltiin terveellistä ravitsemusta ja sitä, milloin ja kenelle ravintolisistä voi olla hyötyä. Ilta oli informatiivinen ja mukava ja osallistujat vaikuttivat viihtyvän! Varsinainen luento järjestettiin erillään apteekin tiloista, mutta puheosuuden jälkeen oli myös mahdollista keskustella ammattilaisten kanssa juuri niistä omista ruokailutottumuksista ja mahdollisista lisäravinteiden tarpeista.

Tällaiset tempausviikot ovat mukava lisä jokapäiväiseen apteekin arkeen. Toki jokaisella asiakaskohtaamisella pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisismman kokonaisvaltaisesti, mutta nyt kun siihen oli aivan erityinen syy, oli luontevaa pysähtyä asiakkaan kanssa hetkeksi miettimään yhdessä hyvinvointia kokonaisuutena.

Mutta kuten sanottua, teemaviikko tai ei, Koivu Apteekissa terveysalan ammattilaisilla on aina aikaa keskustelulle. Ja mikä hienointa, meille voi tulla aikaa varaamatta. Apteekista tullaan useimmiten kysymään neuvoja sairauden hoitoon, mutta vaivojen ennaltaehkäiseminen ja terveyden edistäminen on meille aivan yhtä lähellä sydäntä.

Poikkea siis jutulle, niin katsotaan yhdessä miten voisimme auttaa sinua voimaan paremmin!