IDUN Minerals -päivä apteekilla

Kesäisenä perjantaina vietimme apteekilla IDUN Minerals- kosmetiikkamerkin teemapäivää. Asiakkaat saivat poiketa pikameikkiin pitkin päivää ja IDUNin oma meikkaaja antoi vinkkejä kauneuteen myös kotiin vietäväksi. Niin, ja tietenkin testailtiin tuotteita: kokeiltiin herkullisia huulipunia, kiiltoja ja monipuolisia luomiväripeletteja.

IDUN Minerals on ruotsalainen ihoa hoitava ja suojaava mineraalimeikkisarja. Sarjaan kuuluvat meikkivoiteet, puuterit, peitevärit, poskipunat, maapuuterit, huulipunat ja -kiillot sekä luomi- ja ripsivärit. Lisäksi sarjasta löytyy omat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine. Tiesitkö, että monilla tuotteilla on myös Allergia- ja astmaliiton tunnus kertomassa niiden sopivuudesta herkkäihoisille? Etenkin jauhemaiset meikkipohjat ovat hengittävyytensä ja miedon koostumuksensa herkkäihoiselle oiva valinta.  

Jos et ehtinyt tapahtumapäivänä poiketa apteekille, voit vielä tämän viikon ajan hyödyntää kesätarjouksemme: Kaikki IDUN -tuotteet ovat -10% tarjouksessa kesäkuun ajan. Ja jos et saanut sähköpostitse uutiskirjettämme, jossa kerroimme tapahtumasta, voit liittyä avainasiakkaaksemme ja jatkossa lähetämme sinulle tietoa tulevista tempauksista.

Lisää tuotetietoa IDUN-sarjasta löydät täältä: https://tampereen-koivu-apteekki.eapteekki.fi/tuotteet/851/idun-minerals-mineraalimeikkisarja/

Tervetuloa kesäiseen Koivu Apteekkiin!