Isä ilahtuu käytännöllisestä lahjasta

Jälleen ensi sunnuntaina juhlimme isää. Onko sinun isäsi vielä aktiivisesti työelämässä ja harrastaa ehkä intohimoisesti urheilua?  Vai kenties isällä on ikää on jo enemmän ja vaari on tuki ja turva sekä ehtymätön elämänohjeiden lipas pienille lapsenlapsille? 

Halaus ja läsnäolo lienee jokaiselle isälle se arvokkain lahja, mutta moni haluaa kääräistä jotakin pientä myös pakettiin. Jos tuntuu, että tavaraa on kertynyt jo vuosien varrella riittämiin, voi isälle valita lahjan, joka tulee heti käyttöön, eikä jää täyttämään nurkkia. Meiltä apteekista moni nappaakin mukaansa isälle viemisiksi ravintolisäpaketin, jotka räätälöimme ammattitaidolla juuri isän iän ja elämäntarpeet huomioonottaen. Tuo alussa mainittu urheileva isä nimittäin tarvitsee voidaakseen hyvin erilaisia vitamiini ja hivenaineita, kuin ikääntynyt isä, jota saattaa vaivata esimerkiksi nivelrikko. Ja kiireiselle yrittäjä-isällekin meillä on ravintolisiä, jolla keventää elimistön sressiä ;) Kysy aina meiltä Koivu Apteekista rohkeasti neuvoa tehdessäsi valintoja, olemme ylpeitä siitä, että meiltä saat puolueetonta ja luotettavaa tietoa.

Mikä kertoisi paremmin siitä, että välität, kuin huolehtiminen isän hyvinvoinnista? Monipuolisen ruuan lisäksi käytettävien ravintolisien ohella toinen suosittu lahjaidea on verenpainemittari. Sen avulla isä, jolla on verenpainelääkitys voi seurata itse lääkkeensä tehoa ja pitää huolta lääkityksen riittävyydestä. Kotona tehty verenpaineseuranta antaa hoitavalle lääkärille tärkeää tietoa ja tavallisesti lääkäri pyytääkin mittaamaan omia arvojaan esimerkiksi viikon jaksoissa. Kotona tehdyt mittaukset ovat myös tavallisesti luotettavampia kuin vastaanotolla otettu satunnainen arvo. 

Jos taas tiedät iskäsi pitävän hemmottelusta, löytyy kosmetiikkaosastoltamme helppoja valmiita lahjapakkauksia. Niin ja lopuksi vinkki, joka ei tulisi ehkä ensimmäisenä mieleen:  Miehet etsivät varsin usein hoitavaa jalkavoidetta, joka ei kuitenkaan jätä jalkoja tahmaiseksi! 

 Onnea kaikille isille, olette sunnuntaikahvinne ja kakkunne ansainneet !