Italialainen ilta apteekilla

Ciao Bella!

Vihdoin ehdin kirjoittaa kuulumisia Koivu Apteekilla huhtikuussa vietetystä ihanasta italialialaisesta illasta. Kenties saitkin sinne kutsun sähköpostiisi? Jos et, ja tällaiset tempaukset kiinnostavat, kannattaa poiketa liittymässä kanta-asiakkaaksi sekä samalla liittyä kuukausittaisen uutiskirjeemme tilaajaksi, niin seuraavan kerran olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Illalla herkuttelimme kutsuvieraiden kanssa italialaiseen tapaan. Meillä apteekilla tapahtumahan kulkikin jo heti alusta alkaen työnimellä "prosecco ja prosciutto" :). Teemana oli tutustua apteekin valikoimien uutuuteen, ylelliseen italialaiseen RVB LAB - kosmetiikkasarjaan. Hilkka Puomio RVB LABilta kertoi sarjasta ja esitteli tuotteita, jonka jälkeen pääsimme kaikki testailemaan ihania voiteita. Vastaanotto oli lämmin ja koko kuulijakunta selkeästi innostui uutuuksista. Nyt keväällä olemme saaneet valikoimiimme ihonhoitotuotteiden lisäksi myös värikosmetiikkaa, joten kesän juhlakauden ollessa käynnissä kuumimillaan, kannattaa ehdottomasti tulla testailemaan hyväpigmenttisiä, kestäviä huulipunia ja laadukkaita meikkivoiteita. 

Illan toisena aiheena käsittelimme hiusten ja päänähän hyvinvointia. Kosmetologiemme avustuksella tutustuimme italialaiseen Vitality's -hiustenhoitosarjan tuotteisiin. Sarjaan kuuluu laaja valikoima erityyppisten hiusten ja päänahan tarpeet huomioonottavia shampoita ja hoitoaineita, syväpuhdistavia hiuspohjan hoitonesteitä ja elvyttäviä naamioita. Meillähän on apteekilla tehty aika-ajoin myös päänahan mikrokamera-analyyseja. 

Kiitos kaikille osallistuneille mukavasta illasta, tavataan taas apteekilla!