Kahden viikon jännitysnäytelmä

Kohta jo kaksi viikkoa on mediassa uutisoitu valtakunnallisista lääkehuollon toimintavaikeuksista. Lääketukkukauppa Oriolan tietojärjestelmän uudistumisesta johtuvat toimitusongelmat ovat koskettaneet myös meitä täällä Koivu Apteekissa. Etukäteen osasimme varautua päivän tai kahden häiriöihin, mutta nyt aikaa on kulunut jo kaksi viikkoa, eivätkä toimitukset vieläkään suju kuin "Strömsössä". Kaikesta räpiköinnistä huolimatta olemme ainakin omasta mielestämme saaneet kuitenkin varsin onnistuneesti palveltua asiakkaitamme - Tässä on auttanut periaatteemme, että pyrimme pitämään yleisistä lääkkeistä puskurivarastoja erikoistilanteiden varalle. Harvinaisempia lääkkeitä on myös haalittu pitkin Pirkanmaata toisista apteekeista, tilattu taksilla lääketukusta ja miltei joka päivä olemme autoilleet Koivistonkylästä Teiskon sivuapteekkiin ja toisinpäin kuljettamassa lääkkeitä sinne, missä niitä on kulloinkin tarvittu.

Itsehoitovalmisteita Oriola ei toimita vieläkään, mikä valitettavasti on joidenkin tuotteiden osalta näkynyt valikoimissamme. Nyt kuitenkin toiset tukut ovat ottaneet Oriolan tuotteita tilapäisesti listoilleen, joten vihdoin on luvassa täydennyksiä myös itsehoidon puolelle!

Näillä mennään toistaiseksi, onneksi meillä käy ihania asiakkaita, jotka ovat ymmärtäneet tilanteen ja yhdessä olemme pyrkineet ratkaisemaan ongelmat parhain päin.