Katso 10 parhaan terveystuotteen lista!

Terve.fi -sivusto julkaisi juuri Kauneus & Terveys - osiossaan kymmenen parasta terveystuotetta.

Jos kiinnostuit, voit lukea koko artikkelin täältä https://www.terve.fi/artikkelit/10-parasta-terveystuotetta  ja samalla löydät myös linkin takaa lisätietoa tuotteista.

ilokseni huomasin, että listalle oli valikoitu monta apteekkituotetta! Vaikka eihän se mikään yllätys ole, apteekit valikoivat tuotevalikoimansa tarkasti ja harkiten. Myytävien tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen voi luottaa ja useimmiten tuotteiden takana on huolellista testausta, tutkimusta ja tuotekehitystä.

Vastamelukuulokkeita ei apteekista (ainakaan vielä,  :) ) saa, mutta seuraavien kategorioiden poiminnot löydät meiltä

PARAS FLUNSSATUOTE: Apteekki FluAcute Zinc+ mustaherukka -suusuihke

PARAS HOITOVOIDE: La Roche-Posayn Lipikar AP+ Stick -voidepuikko

PARAS INTIIMITUOTE: Vagifem 10 mikrogrammaa -emätinpuikot

PARAS SUUTUOTE: Sensodynen Repair & Protect -hammastahna

PARAS KÄSIVOIDE: Avènen Cicalfate Hand Cream

PARAS RAVINTOLISÄ: Sana-solin Monivitamiini - tästä meillä on hyllyssä vegaaniversio :)

Tietenkin monet asiat ovat makukysymyksiä ja siitä syystä meillä Koivu Apteekissa on pyritty rakentamaan asiakkaille poikkeuksellisen laaja valikoima, etenkin kosmetiikkatuotteissa. Vitamiinit ja lisäravinteet pysimme valitsemaan aina siten, että ne ovat hyvin imeytyviä ja laadukkaita. Tietenkin tuotteen turvallisuus on myös yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, mihin apteekissa kinnitämme huomiota. 

Pakko lopuksi mainita, että näyttävät artikkelissa mainostavan Rauch:in shampoota ja Revitalash -ripsiseerumia. Tiesitkö, että myös nämä tuotteet kuuluvat vakiovalikoimiimme, tervetuloa tutustumaan!