Kysy apteekista neuvoa vaivoihisi, älä netistä

Kurkkaa aiheeseen liittyvä video.

Meille kaikille oma hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää ja terveysongelmat aiheuttavat kysymyksiä, joihin jokainen haluaa löytää nopeasti vastauksia. Niiden etsiminen verkkokeskusteluista voi tuntua helpolta ratkaisulta. Virheellisen tiedon seasta voi kuitenkin olla vaikea löytää luotettavaa tietoa ja vaikka keskustelupalstojen tietoon suhtautuisikin epäilevästi, saattaa jaettu sisältö aiheuttaa kuitenkin vääriä hoitoratkaisuja.

Asiantuntevaa ja luotettavaa terveysneuvontaa saat varmemmin suoraan kysymällä täältä meiltä, omasta lähiapteekistasi. Apteekin ovi on aina verkkoselainta varmempi sisäänkäynti itsehoidon neuvonnalle. Meiltä apteekin asiantuntijoilta voi kysyä neuvoa kaikissa itsehoidon ongelmissa. Apteekissa osaamme arvioida, löytyykö vaivaan apua vai ohjaammeko asiakkaan eteenpäin lääkärille.

Verkosta löytyy vaivoihin monenlaisia ratkaisuja, joiden oikeellisuudesta ei voi koskaan olla täysin varma. Keskustelufoorumeilla on mahdotonta tietää, kuka ohjeita jakelee ja pahimmassa tapauksessa väärät ohjeet voivat olla riski terveydelle.

Apteekki on matalan kynnyksen terveyspalvelu, johon tehdään vuosittain noin 60 miljoonaa asiakaskäyntiä. Apteekkien asiantuntijoiden terveysneuvonnalla voidaan merkittävästi keventää perusterveydenhuollon kuormitusta. Me apteekkilaiset haluamme omalla panoksellamme auttaa terveydenhuollon asiakkaita vaivoissaan. Lähiapteekkiin on helppo tulla ja neuvontaa saa heti.  

Tervetuloa Koivu Apteekkiin luotettavan terveystiedon äärelle!