Lue vinkit - Kaunistaudu juhlakauteen!

Pikkujouluaika – mikä ihana syy ottaa hetki itselle. Käsi ylös, kuka lukija ei haaveile pienestä hemmotteluhetkestä arjen keskellä. Minä ainakin. Arjen pyörityksessä ihonhoidossa riittävät ne tutut ja turvalliset rutiinit: Hyvä omalle iholle sopiva puhdistus ja vuodenaikaan ja omaan ihotyyppiin oikeanlainen kosteutus.

Talven juhlakaudelle valmistauduttaessa moni kaipaa kuitenkin ihonhoitoonsa jotakin ekstraa – jotakin, jolla kotikonstein saada iho hehkumaan vähän tavallista enemmän. Tähän ratkaisuna ovat helpot ihonhoitonaamiot, joita löytyy moneen eri tarpeeseen. Tehoaineet voivat olla joko imeytettynä kuitukangasnaamioon, jolloin ravitsevien ja kosteuttavien ainesosien vaikutus tehostuu tai iholle levitettävinä voidemuodossa.

Naamioihimme voit tutustua tarkemmin verkkoapteekissa. Naamiot kosteuttavat ja kirkastavat, heleyttävät ja tasoittavat ihon sävyä tai kiinteyttävät ja napakoittavat ihoa. Silmän alle laitettava kangasnaamio myös lupaa häivyttää tummia silmänalusia ja nenän alueelle on puolestaan omansa, hiiltä sisältävä syväpuhdistava ja ihohuokosia supistava täsmätuote. Jos ihosi on herkästi ärtyvä, varma valita silloin on puolestaan kosteuttava naamio jostakin apteekkimme dermokosmetiikkasarjoista.

Kullan ja hopean hohtoa

Jos etsit hemmotteluhetkeesi luksusta, naamiosi hohtaa kullan, ruusukullan tai hopean sävyissä. Aloita levittämällä kauniisti kiiltävä naamio tasaisesti kasvoille. Täydellisin tapa tehdä koti”spa” on tietenkin kaivautua nojatuoliin, sulkea silmät ja nostaa jalat naamion vaikutusajaksi ylös. Rentoutumista voi täydentää asettamalla silmien päälle vanulaput, jotka on kostutettu kasvoveteen. Vinkki, jos haluat tupla-hoitovaikutuksen: Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös arjen varjot häivyttäviä silmän alle tarkoitettuja hoitolappuja!

Noin 15 minuutin kuluttua iholle levitettävä naamio on kuivunut ja lähtee helposti liuskoina iholta jättäen ihon sileäksi, tasaisen väriseksi ja syväkosteutetuksi. Jos kasvonaamiosta on jäänyt iholle hitusia, voi kasvot pyyhkiä hoidon jälkeen kasvovedellä. Katso alta, miltä näyttää, kun testasimme vaikoimamme uutuutta, puhdistavaa, rauhitavaa ja kosteuttavaa ruusukultaista naamiota (Masque Bar- Rose foil peel off mask). Aika metkaa touhua, vai mitä! Jos taas käytät kuitukankaaseen imeyteytettyä naamiota, voit hieroa kasvoille jääneen hoitotuotteen ihoon ja levittää ylijäämät käsivarsiin ja dekolteelle.

Hoidetulle iholle on helppoa rakentaa upea ja kestävä pikkujoulumeikki!

Ihania juhlahetkiä!