Mobiiliresepti nopeuttaa apteekkiasiointia

Helpottaaksemme asiointiasi, pystyt tilaamaan reseptilääkkeesi etukäteen Mobiiliresepti-sovelluksella omalla älypuhelimellasi.

Näin se toimii: 


1. Lataa Mobiiliresepti -niminen sovellus maksutta sovelluskaupasta (AppStoresta tai Google Play-kaupasta)


2. Käynnistä sovellus

3. Palveluun kirjaudutaan käyttäen vahvaa sähköistä tunnistautumista esim.pankkitunnuksilla tai PIN koodilla. Kirjautumalla palveluun annat apteekille luvan käydä varaamassa reseptisi Kanta-palveluista. Varausta varten tarvitset potilasohjeen sähköisestä reseptistä, sekä kameralla varustetun laitteen viivakoodin skannaamista varten. Esimerkiksi puhelin tai tietokone, jossa on webkamera soveltuvat skannaukseen.

Vinkkejä skannaukseen:

Keskitä viivakoodi skannausalueella olevan punaisen viivan alle. 

Käännä puhelimesi näyttö vaaka-asentoon. 

Varmista, että ympäristössä on riittävä valaistus. 

Jos kamera ei lue viivakoodia, yritä liikutella kännykkää lähemmäs tai kauemmas viivakoodista.


4. Valitse apteekiksi Tampereen 12. Koivu Apteekki


5. Syötä puhelinnumerosi ja hyväksy ehdot

6. Lähetä tiedot 


Lähetämme vahvistusviestin puhelinnumeroosi varauksen ollessa valmis tai olemme yhteydessä teihin jos meillä on kysyttävää varaukseen liittyen Jos lääkkeen potilasohjetta ei ole enää tallessa, ei hätää, sen voi pyytää lääkkeen määränneeltä lääkäriltä tai apteekista voidaan tulostaa yhteenveto reseptistä. 


7. Nouda lääkkeesi apteekin reseptitiskistä. Valitse vuoronumerolaitteesta vaihtoehto "ennakkoon tilattujen lääkkeiden nouto", jolloin palvelemme sinua mahdollisimman nopeasti.Sovellus sopii kaikille asiakkaille, jotka haluavat helpottaa ja nopeuttaa asiointiaan ja varmistua siitä, että lääke on varmasti hakuhetkellä apteekissa.

Kaikkia tuotteita ei ole mahdollista säilyttää apteekissa varastotuotteina, joko tuotteen ominaisuuksien tai logististen syiden vuoksi, jolloin tilaamme lääkkeen lääketukusta asiakkaalle pääsääntöisesti seuraavaksi päiväksi. Tällaisten lääkkeiden kohdalla mobiilireseption erityisen hyödyllinen ja tietoturvallinen tapa tilata lääkkeet valmiiksi apteekkiin! 


Tai mikset tekisi tilaustasi kokonaan verkossa – nyt sieltä on mahdollista tilata myös reseptilääkkeitä. Haluatko tietää lisää? Lisätietoa löydät blogistamme tai verkkoapteekistamme www.verkkoapteekkitampere.fi. Kysy lisää henkilökunnaltamme.
Teet lääkehankintasi sitten kasvotusten apteekin tiskillä, mobiilisti tai verkkoapteekissa, voit luottaa siihen, että neuvomme sinua aina lääkkeenoikeassa ja turvallisessa käytössä.