RVB LAB - Italialaista ylellisyyttä ihollesi

Onko silmiisi osunut viime aikoina mediassa uusi ihonhoito- ja kosmetiikkasarja? Tuotteet ovat olleet näkyissä niin TV:ssä Vappu ja Maria LIVE- ohjelmassa kuin netissä lukuisten bloggareiden huulilla. Kyseessä ovat tietenkin uudet Italialaiset Camilla Ahon perheyrityksen maahantuomat kansainvälisesti arvostetun italialaisen Diego dalla Palma ja RVB LAB -tuoteperheen tuotteet.

LUOVUUS, GLAMOUR, TIETEELLINEN TARKKUUS

Nämä ovat Diego Dalla Palma LAB-tuotesarjan arvot.  Tuotesarja on yhdistelmä tiedettä ja tutkimusta, korkeaa laatua, historiaa ja kokemusta sekä ainutlaatuista tyyliä. Meillä Koivu Apeekissa on kunnia olla ainoa apteekki Tampereen seudulla, jossa pääset tutustumaan tähän luotettavaan ja innovatiiviisieen RVB LAB THE SKIN -ihonhoitosarjaan ja valikoimissamme on myös kestävät, laadukkaat, upeissa väreissä hehkuvat THE MAKE UP -kosmetiikkatuotteet.

Ihonhoitosarjoista esille on helppo nostaa kaksi hoitolinjaa:

MESOFILL: Älykästä kosmetiikkaa täytelöittävällä vaikutuksella, suunniteltu ensimmäisille juonteille, syvemmille uurteille, kuivuudesta johtuville juonteille sekä ilmejuonteille.

AGE REPAIR: Älykästä kosmetiikkaa elastisoivalla vaikutuksella, suunniteltu juonteita ja kiinteyden menetystä vastaan.

Hoitotuotteiden lisäksi löydät meiltä juhliin valmistautuessasi hoitolatasoiset kangasnaamiot sekä laadukkaat meikkituotteet. THE MAKE UP -tuoteperheeseen kuuluvat mm. tuuheuttava sekä "38 asteen" mascara, useita erilaisia meikkipohjia ja ihon pieniä epätasaisuuksia peittäviä paikallisia tuotteita. Henkilökohtaisesti olen ihastunut sarjan huulipunien pigmenttirikkaisiin väreihin ja pysyvään lopputulokseen. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse pähkätä yksin, mikä meikkivoide tai huulipunan sävy on sinulle juuri se oikea, sillä kolme kosmetologiamme auttavat sinua valinnoissasi. 

Tuotteisiin voit tutustua verkkoapteekissa , mutta ehdottomasti kannattaa tulla testaamaan niitä myös paikan päälle ja todeta itse mistä on kyse.

Jos haluat kosmetiikalta laatua, mutta perinteiset apteekkisarjat on jo testattu, niin RVB LAB tuo ripauksen luksusta jokapäiväiseen ihonhoitoon.

Nähdään kauneuden merkeissä!