Uutta ihonhoitoa modernin elämäntavan asettamiin vaatimuksiin

BIOEFFECT on Islantilainen ihonhoitosarja, joka hoitaa tehokkasti ja tuloksellisesti ihon ikämuutoksia luonnolisesti ihon omilla ehdoilla, ilman turhia lisäaineita. Tuotteiden takana on ainutlaationen patentoitu teknologia tuottaa ihosolun solukasvutekijöitä (Epidermal Growth Factor, EGF) ohrassa. 

 Tervetuloa meille Koivu Apteekkiin tutustumaan BIOEFFECT- tuoteperheeseen, jonka luvataan korjaavan ihon ikääntymistä tehokkaasti jo kahdeksassa viikossa. Voit valita joko jatkuvasti käytettävät hoitotuotteet kasvoille tai silmänympärysiholle, tai mikä sopisikaan paremmin pikkujoulukauteen, kuin erityistehokas 30-päivän tehohoito!

Uutuutena valikoimiimme olemme saaneet EGF +2A DAILY TREATMENT -tuotteen, joka vastaa modernin elämäntavan ja urbaanin elinympäristön haasteisiin. Kaksivaiheinen hoitoseerumi kosteuttaa ja uudistaa ihoa samalla suojaten sitä ympäristön haittavaikutuksilta. Hoito yhdistää BIOEFFECTin ohrassa tuotetut EGF-solukasvutekijät,  kosteuttavan hyaluronihappon sekä feruli- ja atselaiinihappon, antioksidantit, jotka tehokkasti taistelevat vapaitahappiradikaaleja vastaan.

Uusi 2-vaiheinen hoito tarjoaa ihollesi edistyksellisimmän ratkaisun korjata ja ennaltaehkäistä ihon ikämuutoksia. Antioksidattien tulehduksia ehkäisevä vaikutus lievittää myös rosaceaa ja liikapigmentaatiota.