IDUN Minerals -päivä apteekilla

26.6.2018

Kesäisenä perjantaina vietimme apteekilla IDUN Minerals- kosmetiikkamerkin teemapäivää. Asiakkaat saivat poiketa pikameikkiin pitkin päivää ja IDUNin oma meikkaaja antoi vinkkejä kauneuteen myös kotiin vietäväksi. Niin, ja tietenkin testailtiin tuotteita: kokeiltiin herkullisia huulipunia, kiiltoja ja monipuolisia luomiväripeletteja.

IDUN Minerals on ruotsalainen ihoa hoitava ja suojaava mineraalimeikkisarja. Sarjaan kuuluvat meikkivoiteet, puuterit, peitevärit, poskipunat, maapuuterit, huulipunat ja -kiillot sekä luomi- ja ripsivärit. Lisäksi sarjasta löytyy omat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine. Tiesitkö, että monilla tuotteilla on myös Allergia- ja astmaliiton tunnus kertomassa niiden sopivuudesta herkkäihoisille? Etenkin jauhemaiset meikkipohjat ovat hengittävyytensä ja miedon koostumuksensa herkkäihoiselle oiva valinta.  

Jos et ehtinyt tapahtumapäivänä poiketa apteekille, voit vielä tämän viikon ajan hyödyntää kesätarjouksemme: Kaikki IDUN -tuotteet ovat -10% tarjouksessa kesäkuun ajan. Ja jos et saanut sähköpostitse uutiskirjettämme, jossa kerroimme tapahtumasta, voit liittyä avainasiakkaaksemme ja jatkossa lähetämme sinulle tietoa tulevista tempauksista.

Lisää tuotetietoa IDUN-sarjasta löydät täältä: https://tampereen-koivu-apteekki.eapteekki.fi/tuotteet/851/idun-minerals-mineraalimeikkisarja/

Tervetuloa kesäiseen Koivu Apteekkiin!

Ei kommentteja.

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

  • facebook

Seuraa meitä!

Koivu Apteekki
Prisma Koivistonkylä / Lempääläntie 21
Puh. 03 3122 1100
ma-pe 9-20
la 9-18
su 12-17


 

Teiskon Apteekki
Sale Kämmenniemi / Aunessalmenkatu 25
Puh. 03 378 5585
ma-pe 9.30-18
la 9.30-15


 

Kysy - Me vastaamme!

Yhteistyökumppanit

  • s-etukortti
  • avainlippu
  • kanta

Yhteistyötä myös

  • Pyrintö
  • Tappara
  • Suomen Punainen Risti