Täysillä koulun alkuun!

3.8.2018

Arki alkaa rullata jälleen koululaisten kodeissa. Taipaleensa aloittaville on hommattu uusia penaaleja ja reppuja ja konkaritkin ovat taas kaivaneet kynät ja kumit esiin. Kesälomien jälkeen on taas mukava tavata koulukavereita. Sama tilanne on työssäkäyvillä  - kesän jälkeen akut on ladattu aurinkoenergialla ja eipä aikaakaan kun arjen rutiinit ja harrastukset tempaavat mukaansa.

Tärkeimmät kulmakivet hyvinvointiin ovat riittävä uni, monipuolinen ravinnerikas ravinto ja sopiva määrä liikuntaa. Näiden lisäksi apteekista löytyy arjessa jaksamisen varmistamiseksi monipuolisia monivitamiinivalmisteita koko perheelle. Perheen pienimpien suosikkeja ovat pureskeltavat hyvänmaksuiset purutabletit ja aikuisille on valittavana niin pureskeltavia kuin nieltäviä valmisteita mieltymysten mukaan. D-vitamiinilla on erityisen tärkeä merkitys elimistön vastustuskyvyssä, joten sitä suosittelen kaikille suomalaisille nyt kun kesälomien jälkeen taas keräännymme yhteen ja taudinaiheuttajat pääsevät helposti leviämään. Vastustuskykyä voi ylläpitää myös käyttämällä säännöllisesti suoliston hyvinvointia lisääviä probiootteja eli maitohappobakteereja. Näistäkin löytyy jokaiselle omansa, niin pieneen suuhun sopivat pureskeltavat tabletit lukuisina eri makuina kuin nieltävät kapselit.

Tiesitkö muuten, että Multi Tabs Family -monivitamiinivalmiste sopii yli 7-vuotialle ja ostaessasi jonkun Multi Tabs -tuoteperheen tuotteen saat hauskan lukujärjestyksen ja kirjoitusvälinepakkauksen. Tule ja hae koulun alkuun omasi!

Mukavaa uutta intoa puhkuvaa alkusyksyä!

Ei kommentteja.

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

  • facebook

Seuraa meitä!

Koivu Apteekki
Prisma Koivistonkylä / Lempääläntie 21
Puh. 03 3122 1100
ma-pe 9-20
la 9-18
su 12-17


 

Teiskon Apteekki
Sale Kämmenniemi / Aunessalmenkatu 25
Puh. 03 378 5585
ma-pe 9.30-18
la 9.30-15


 

Kysy - Me vastaamme!

Yhteistyökumppanit

  • s-etukortti
  • avainlippu
  • kanta

Yhteistyötä myös

  • Pyrintö
  • Tappara
  • Suomen Punainen Risti