IDUN Minerals meikkivoide Sävy Jorunn (9 g)

36,90 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 9 g
Tuotenumero (Muu) 337598

Puuterimainen mineraalimeikkivoide, neutraali extra vaale.

IDUN Minerals -meikkivoide tuntuu ja näyttää irtopuuterilta, mutta muuttuu iholla voidemaiseksi. Mineraalit sulautuvat kevyesti ja tasaisesti ihoon ja lisäksi ne sisältävät SK 15 -aurinkosuojan. Meikkivoide on vettä hylkivä ja kestää kasvoilla koko päivän. Korkea pigmenttipitoisuus sekä silkinhieno ja pehmeä koostumus takaavat tasaisen, mutta luonnollisen lopputuloksen.Käyttö:

Pohjusta meikki levittämällä kasvoille ensin kosteusvoidetta. Anna kosteusvoiteen imeytyä kunnolla ennen kuin aloitat Idun Minerals meikkivoiteen levittämisen. Kaada pieni määrä meikkivoidetta pakkauksen kanteen. Käytä siveltimenä Idun Kabuki sivellintä. Kääntele ja pyörittele sivellintä kunnes kaikki meikkivoide on imeytynyt siveltimeen. Karsi ylimääräinen meikkivoide siveltimestä pyyhkimällä sivellintä kannen reunoihin, jotta saat mahdollisimman tasaisen lopputuloksen. Levitä/hiero meikkivoidetta kasvoille kevyin, pyörivin liikkein. Levitä ohuelti niin kauan, että saat haluamasi peittävyyden.

Jos iholla on näkyviä huokosia tai pieniä juonteita, levitä meikkivoidetta näille alueille viimeiseksi. Tarvittaessa annostele meikkivoidetta uudelleen korkille ja levitä kasvoille toinen kerros.

Raaka-aineet:


Mica, Zinc Oxide, C.I. 77891, C.I. 77492, C.I. 77491, C.I. 77499

Maahantuoja:

Mikacos oy