AROMASTICK BALANCE

7,45 €
9,31 € / ML
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 0,8 ML
Tuotenumero (Muu) 2196186
Lyhyt tuotekuvaus:

Aromastick BALANCE – tasapainottava tuoksu mielen tyyneyteen

Balance sisältää luomulaatuisia piparminttu-, sypressi-, geranium- ja inkivääriöljyjä. Tyyneyden saavuttamiseksi tuoksuseos stimuloi ja rentouttaa. Aromastick Balance on kehitetty jokapäiväisiin stressaaviin tilanteisiin, jotta mieli ja keho voivat toimia tasapainossa.

Hengitys jolla vaikutat! Välittömästi.

Käyttötarkoitus:

Aromastick on helppo, tehokas ja nopea tapa selviytyä päivän haasteista ilman epäterveellisiä, kalliita tai riippuvuutta aiheuttavia menetelmiä.

Voit vaikuttaa tunnetiloihisi haluamallasi tavalla käyttämällä Aromastick-tuotteita. Ne vaikuttavat välittömästi tunteita säätelevään aivojen limbiseen järjestelmään nenän hajureseptoreiden kautta.

Pienikokoinen Aromastick on helppo pitää mukana ja käyttää missä ja milloin hyvänsä.

Valmistettu Sveitsissä.

Annostelu:

Aseta puikko nenän alle. Sulje toinen sierain ja hengitä nenän kautta sisään. Tee sama toisella sieraimella. Toista tarvittaessa, enintään 15 krt/vrk.

Sisältö:

1 x 0,8 ml nenäinhalaatiopuikko

Ainesosaluettelo:

Mentha piperita, Cupressus sempervirens, Pelargonium graveolens, Zingiber officinale, Citronellol, Limonene, Geraniol, Linalool, Citral.

Huomioitavaa:

Sisältää piparmintun*, sypressin*, geraniumin* ja inkiväärin* eteerisiä öljyjä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. (*luonnonmukaisesti viljelty)

Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei alle 6-v. lapsille.

Raskaus ja Imetys:
Ei raskaana oleville tai imettäville.