ATOPIK SPF 30 Spray (100 ml)

31,30 €
0,31 € / ml
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 4–7 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 100 ml
Tuotenumero (Muu) 20001779

Atopik SPF 30 Sprayn ihoa hoitava koostumus antaa luotettavan aurinkosuojan ja ravitsee ihoa. Luonnollinen ja ympäristöystävällinen Atopik SPF 30 Spray sisältää ainoastaan fysikaalisia mineraaliaurinkosuoja-aineita. Käytännöllinen suihke imeytyy nopeasti ja on helppo levittää myös lasten iholle. Ei sisällä nanopartikkeleita. SPF 30 / Korkea suoja.

Pakkaus: 100 ml PET suihkepullo

  • Valmistettu Suomessa
  • FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
  • Eläinkokeeton, Leaping Bunny auditoitu
  • 100 % Vegaaninen
  • Gluteeniton


Käyttöohjeet

Suihkuta tuotetta iholle ennen auringonottoa ja levitä tasaiseksi. Ravista ennen käyttöä. Tuotteen koostumus on vettä hylkivä, mutta suosittelemme lisäämään tuotetta etenkin hikoilun tai uimisen jälkeen. Voidaan käyttää sekä kasvojen että vartalon iholle. Sopii koko perheelle. SPF 30 / Korkea suoja.

Säilyvyys: 24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.


Raaka-aineet

Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Coconut Alkanes, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Avena Sativa Kernel Oil (Kaura/Oat), Squalane, Tocopherol (Vitamin E), Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Caprylate, Alumina, Parfum (Natural)