EMIGI LANTIONPOHJANLIHASTEN TREENIKUULAPAKKAUS 72G + 92G

39,90 €
19,95 € / kpl
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 2 KPL
Tuotenumero (Muu) 20002348

Hyvässä kunnossa olevat lantionpohjanlihakset ovat yhteydessä naisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Emigi treenikuula on erinomainen apuväline lantionpohjanlihasten harjoittamiseen esimerkiksi synnytyksen jälkeen tai virtsankarkailun hoidon tueksi. Hyvät lantionpohjanlihakset lisäävät myös seksuaalista nautintoa. Kuula on anatomisesti muotoiltu, joten sitä on helppo ja miellyttävä käyttää. Kuulat on valmistettu turvallisesta, hygieenisestä ja ihoystävällisestä elastomeeristä.


Painavampi treenikuulasetti sopii erityisesti lisähaastetta treeniin kaipaavalle. Punainen kuula on painoltaan 72g ja sen sisällä on pienet irtokuulat, jotka heiluvat ja saavat aikaan kevyttä värinää treenin aikana. Värinä auttaa herättelemään lantionpohjaa sekä virkistää verenkiertoa ja hermojen toimintaa. Lisäksi monet naiset kokevat värähtelyn tunteen miellyttävänä. Painavampi, musta kuula (92g) ei sisällä irtokuulia, mutta on painonsa ansiosta erittäin haastava harjoitteluväline.


Kuulat asetetaan emättimeen niin, että naru jää ulkopuolelle. Voit käyttää vesipohjaista liukuvoidetta helpottaaksesi kuulien asettamista. Saat treenikuulien mukana harjoitusohjeet. Kuulat on helppo poistaa emättimestä vetämällä narusta.


Valmistettu Saksassa. Kuulan pituus n. 6,5 cm, halkaisija n. 2,8 cm.


Maahantuoja: Murote Oy