LELO SONA ÄÄNIAALTOVIBRAATTORI MUSTA

86,95 €
86,95 € / kpl
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 KPL
Tuotenumero (Muu) 20002349

LELO SONA klitorisstimulaattori aikaansaa uskomattoman voimakkaita värinöitä syvälle uppoavien ääniaaltojen ansoiosta! SONA ei siis ole perinteinen värisevä vibraattori, vaan sen teho perustuu syviin, rytmikkäisiin ilmanpainevärähtelyihin, jotka stimuloivat klitorista ennenkokemattomalla tavalla.


Ääniaaltojen aikaansaamat värinät ovat jotain aivan erityislaatuista! Toisin kuin tasainen moottorilla aikaan saatu värinä, joka voi olla osalle naisista jopa puuduttava, ääniaaltoteknologian ansiosta SONA:n ei tarvitse edes koskettaa ihoa, mutta silti tunnet voimakkaan stimulaation. Siten siis äärettömän hellävarainen, eikä turruta pitkissäkään leikeissä. Voimakkain tunne syntyy toki painamalla suutin kiinni ihoon, jolloin värähtelyyn yhdistyy imu! Sopii oivallisesti soololeikkeihin tai yhteisiin hetkiin.


LELO SONASTA löytyy kahdeksan erilaista voimatasoa ja sykettä. SONA on ladattava ja täysin vesitiivis. Lisäksi kaunis muotoilu tekee siitä esteettisesti naisen silmää ja mieltä kiihottavan. Pinta pehmeänsileää silikonia (musta osa) ja kovamuovia (kullattu osa).


Mukana USB-laturi, säilytyspussukka sekä takuunrekisteröintitunnus.


Kooltaan LELO SONA on kämmeneen sopiva: noin 11cm x 5,5cm x 4,5cm.


Maahantuoja: Murote Oy