Rela Tabs Sitruuna 90 tabl

30,50 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 90tabletti
Tuotenumero (Muu) 2190924

Markkinoija

Oy Verman Ab

Uudistuneet Rela-maitohappobakteerivalmisteet sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden. Vahvaa vastustuskykyä** – Rela Tabs -tuotteet sisältävät maitohappobakteerien lisäksi C-vitamiinia, joka on tärkeä vastustuskyvyn ylläpitäjä. Hyvänmakuinen Rela Tabs Sitruuna maistuu lempeälle sitruunalle, ei sisällä sukraloosia ja sopii koko perheelle. Uudistuneet Rela-tuotteet on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki. ** Rela-tuotteet sisältävät C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.



Annostelu:

Aikuisille ja lapsille 1 purutabletti päivässä.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (isomaltitoli, ksylitoli), maitohappobakteerit (L. rhamnosus SP1, B. lactis BLC), C-vitamiini (L-askorbiinihappo, natrium-L-askorbaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), sitruuna-aromi. Gluteeniton, maidoton ja soijaton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.