Teiskon Apteekin Kauneuspisteen lahjakortti kasvohoitoon

75,00 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1kpl
Tuotenumero (Muu) 0

Valittavana on neljä erilaista kasvohoitoa, joissa käytämme suomalaista Atopik -tuotesarjaa.

Suomalainen apteekkisarja Atopik tunnetaan erityisosaamisestaan herkän ihon hoidossa. Kotimaisen kauran ja metsämustikan lisäksi tuotteissa on runsaasti aktiiviaineita kuten prebiootteja, hyalyronihappoa, keramideja ja vitamiineja, jotka sopivat erityisen hyvin tukemaan herkän ihon luonnollista suojaa. Hoitolassa räätälöimme hoidon jokaisen omalle ihotyypille sopivaksi.


Kaikki kasvohoidot ovat tunnin mittaisia, ja lahjakorttia ostaessa ei ole välttämätöntä tietää, että mikä hoito olisi paras lahjan saajalle, sillä katsomme paikan päällä mikä hoito asiakkaan iholle parhaiten sopii. Huomaa kuitenkin, että kasvohoitoja on eri hintaisia. Lahjakortti on voimassa 3kk myyntipäivästä alkaen. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.


Valittavissa seuraavat kasvoidot:


Atopik anti-age kasvohoito 75€

Kiinteyttävä ja ravitseva kasvohoito ikääntyvälle iholle. Hoito ehkäisee ja hoitaa ihon ikämuutoksia. Anti-age kasvohoito on ylellinen tehohoito, jonka jälkeen iho on kimmoisampi ja heleämpi.


Atopik AHA-happokuorinta 75€

Ihoa kirkastava ja ihon uusiutumista tukeva kasvohoito. Kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa ihon ikämuutoksia, tasoittaa ihon pintaa sekä hoitaa ihon pigmenttimuutoksia.


Atopik sensitive kasvohoito 65€

Rauhoittava kasvohoito kuivalle, herkälle ja couperosaiholle. Vahvistavan ja ihoa hemmottelevan hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta.


Atopik puhdistava kasvohoito 65€

Tasapainottava kasvohoito on seka- ja rasvaisen- ja epäpuhtaan ihon puhdistava kasvohoito. Hoito tasapainottaa talineritystä, rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä vähentää punoitusta.