Equazen chews mansikka rasvahappovalmiste 180 kpl

47,90 €
362,88 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 180kpl
Tuotenumero (Muu) 2186906

Markkinoija

Harmonia Life Oy

Yhdistelmä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Pureskeltava, mansikan makuinen kala- ja jättihelokinöljykapseli, joka sisältää EPA-, DHA- ja GLA-rasvahappoja ainutlaatuisessa ja kliinisesti tutkitussa 9:3:1 suhteessa. Equazen eye q on helppo tapa turvata tasapainoinen omega-3:n ja omega-6:n saanti. Kapselit eivät sisällä lisättyjä vitamiineja. Makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla.



Annostelu:

2-6 kapselia päivässä pureskeltuna. Yli 3-vuotiaille lapsille ja aikuisille.
2 kapselia sisältää: Kalaöljy 813 mg, (EPA 186 mg, DHA 58 mg), helokkiöljy 200 mg, GLA (omega-6) 20 mg.


Raskaus ja imetys:

Keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin tai apteekin henkilökunnan kanssa ennen käytön aloittamista, mikäli olet raskaana, käytät jotain lääkettä tai sinulla on jokin sairaus.


Huomioitavaa:

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

Kalaöljytiiviste (53 %) (Norja), kosteudensäilyttäjä: glyseroli, liivate (naudasta), iltahelokinsiemenöljy (Oenothera biennis L.) (13 %), makeutusaine: ksylitoli, mansikka-aromi, täyteaine: selluloosa, sakeuttamisaine: maissitärkkelys, D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), hapettumisenestoaine: tokoferoliuute. Sisältää makeutusaineita. Gluteeniton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.