OmniVegan Omega-3 60 kaps

29,00 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kapseli
Tuotenumero (Muu) 2187896

Markkinoija

Suomen Bioteekki Oy

OmniVegan® Omega-3 sisältää vahvat pitoisuudet EPA- ja DHA-rasvahappoja. Riittävä hyvien rasvahappojen saanti on tärkeää meille kaikille. Ihmiselle välttämättömät rasvahapot ovat alfalinoleenihappo (omega-3-rasvahappo) ja linolihappo (omega-6-rasvahappo). Optimitilanteessa näistä rasvahapoista elimistö voi valmistaa kaikki tarvitsemansa rasvahapot. Vegaani saa hyviä rasvahappoja esimerkiksi pähkinöistä ja siemenistä sekä kasviöljyistä. Näissä ruoka-aineissa omega-3-rasvahappo on perusmuodossa olevaa alfalinoleenihappoa, ja siitä elimistön tulee valmistaa pitkäketjuisempia rasvahappoja EPA:aa ja DHA:ta. OmniVegan® Omega-3 sisältää EPA- ja DHA-rasvahappoja levästä. Valmiste on laktoositon, maidoton ja liivatteeton. OmniVegan® Omega-3 on 100% vegaaninen, The Vegan Societyn hyväksymä valmiste.



Annostelu:

1 kapseli päivässä.


Käyttötarkoitus:

Omega-3 rasvahappoja sisältävä ravintolisä.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Säilytetään huoneenlämmössä.


Ainesosaluettelo:

Leväöljy (Schizochytrium sp. levästä), auringonkukkaöljy, kasvikapseli (stabilointiaineet (modifioitu maissitärkkelys, glyseroli, karrageeni), happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti)), hapettumisenestoaineet (rosmariiniuute, C-vitamiini, E-vitamiini).
Laktoositon, maidoton, liivatteeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.