OMEGA FAMILY (1 × 54kpl)

17,80 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 54kpl
Tuotenumero (Muu) 2109742

Markkinoija

Suomen Bioteekki Oy

Bioteekin Omega Junior on mansikka-sitruunan makuinen ravintolisä, joka sisältää runsaasti kalaöljyä, etenkin aivoille tärkeää DHA-rasvahappoa.

Käyttötarkoitus:

Bioteekin Omega Junior on mansikka-sitruunan makuinen ravintolisä, joka sisältää runsaasti kalaöljyä, etenkin aivoille tärkeää DHA-rasvahappoa.Vuorokausiannos 1-2 geelipalaa sisältää:Kalaöljyä 600-1200 mgjosta omega-3 rasvahappoja 378-756 mgjosta EPA:aa* 60-120 mgja DHA:ta** 282-564 mg*Eikosapentaeenihappo
**Dokosaheksaeenihappo

Annostelu:

1-2 geelipalaa päivässä

Ainesosaluettelo:

Kalaöljy, makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), vesi, liivate, happo (natriumsitraatti), luontaiset aromit (mansikka, appelsiini, sitruuna), hapettumisenestoaineet (omenahappo, tokoferoliuute), väri (beetakaroteeni).

Huomioitavaa:

Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.

Muut tiedot:

Tuote on Friend of the Sea -sertifioitu eli se on valmistettu kestävän kehityksen periaattein tuotetusta kalaöljystä.Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton.

Markkinoija: Suomen Bioteekki