BalanticPro Junior 60 tabl

26,65 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60tabletti
Tuotenumero (Muu) 2188951

Markkinoija

Suomen Bioteekki Oy

Bioteekin BalanticPro on Suomessa suunniteltu maitohappobakteerisarja. Sarjasta löytyvät laadukkaat tuotteet koko perheen käyttöön. BalanticPro junior on mansikanmakuinen purutabletti, joka sisältää vaikuttavat määrät sekä Bifidobacterium- että Lacticaseibacillus GG -bakteereita. Yhdessä purutabletissa on yhteensä kaksi miljardia probioottibakteeria. Mukana on myös C-vitamiinia. Hyvänmakuinen purutabletti sopii leikki-ikäisille ja sitä vanhemmille jokapäiväiseen käyttöön. Tuote sopii myös kuuriluontoiseen käyttöön. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, liivatteeton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.



Annostelu:

1-2 purutablettia päivässä.


Käyttötarkoitus:

Maitohappobakteereja ja C-vitamiinia sisältävä ravintolisä lapsille. Sopii myös aikuisille.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Makeutettu ksylitolilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaine (ksylitoli), maltodekstriini (maissista), maitohappobakteerivalmiste, C-vitamiini, luontainen aromi (mansikka), väri (punajuuresta), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen mono- ja diglyseridit ja magnesiumsuolat, piidioksidi), happo (sitruunahappo).
Gluteeniton, maidoton, laktoositon, liivatteeton, soijaton



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.