Minisun D-vitamiini Päärynä Nalle jr.10 mikrog 100 tabl

11,90 €
216,36 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100tabletti
Tuotenumero (Muu) 2186112

Markkinoija

Oy Verman Ab

Minisun Junior Nalle on helppo tapa turvata lapsen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Minisun Junior Nalle on maukkaan päärynän makuinen ja nallen muotoinen tabletti, joka on helppo pureskella tai imeskellä. Hyvänmakuiset purutabletit sisältävät 10 mikrogrammaa tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini on tarpeellinen lasten luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina. Lisäksi D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. Valmisteessa ei ole lisättyjä väriaineita. Minisun D-vitamiini Junior on lisäksi gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton.



Annostelu:

1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella tai imeskellä.


Raskaus ja imetys:

Sopii raskaana oleville ja imettäville.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), pintakäsittelyaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), luontainen aromi (päärynä), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.