Avene Cleanance MAT Toner (1 × 200ml)

18,20 €
91,00 € / l
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 357384

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Lyhyt tuotekuvaus:

Rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon kasvovesi, joka rauhoittaa ihoa, lievittää tulehduksia ja supistaa huokosia. Tehokas kasvovesi tasapainottaa talineritystä ja jättää iholle mattapinnan. 

Käyttötarkoitus:

Rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon kasvovesi, joka rauhoittaa ihoa, lievittää tulehduksia ja supistaa huokosia. Tehokas kasvovesi tasapainottaa talineritystä ja jättää iholle mattapinnan tuotteessa olevien silikaattien ansiosta. Se myös kuorii kevyesti ihon pinnalta kuollutta solukkoa ja ehkäisee näin talirauhasten tukkeutumisen. Sopii myös sekaihon t-alueelle. 

Annostelu:

Ravista voimakkaasti ennen käyttöä, jotta silikaatit sekoittuvat tasaisesti hoitonesteessä. Käytä puhdistetulle iholle. Kostuta vanu nesteellä ja pyyhi iho, erityisesti kasvojen rasvaiset alueet, otsa, nenä ja leuka. Levitä kasvoille kosteuttava hoitovoide.

Ainesosaluettelo:

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä. 

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), DIPROPYLENE GLYCOL. SD ALCOHOL 39-C (ALKOHOL DENAT). ZINC GLUCONATE. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL PPG-26-BUTETH-26. SALICYLIC ACID. SILICA. STEARALKONIUM HECTORITE. TRIETHANOLAMINE. WATER (AQUA)

Koko:

200 ml