Avene Extremely gentle cleanser (1 × 200ml)

20,00 €
100,00 € / l
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 227207

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Lyhyt tuotekuvaus:

Erittäin herkkäihoisille suunniteltu kasvojen puhdistusaine, poistaa myös vesiliukoisen silmämeikin. Koostumus on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja kaikki valitut raaka-aineet ovat erittäin hyvin siedettyjä. Ei sisällä hajusteita tai väriaineita.
 

Käyttötarkoitus:

Erittäin herkkäihoisille suunniteltu kasvojen puhdistusaine, poistaa myös vesiliukoisen silmämeikin. Koostumus on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja kaikki valitut raaka- aineet ovat erittäin hyvin siedettyjä. Ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Kevyt, lähes öljytön koostumus, soveltuu kaikille ihotyypeille.

Annostelu:

Aamuin illoin ihon hellävaraiseen puhdistukseen, sopii myös silmämeikinpoistoon. Levitä puhdistusainetta silmäluomille, ripsille ja kasvoille hellävaraisin pyörivin liikkein. Pyyhi pois kasvopaperilla/vanulla hankaamatta liikaa. Jos sinulla on voimakas meikki, toista käsittely. Puhdistusainetta ei tarvitse huuhdella pois vedellä. Halutessasi voit huuhdella, mutta vesijohtovesi saattaa ärsyttää ihoasi jos sinulla on herkkä tai ärtynyt iho.

Parhaan hoitotuloksen saat, kun täydennät puhdistuksen Avène-terveyslähdevesisuihkeella ja levität iholle lopuksi rauhoittavan hoitovoiteen.

Ainesosaluettelo:

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä. 

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), CETEARYL ALCOHOL, SERINE, CETRIMONIUM BROMIDE, COCO-GLUCOSIDE, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, DISODIUM PHOSPHATE, o-PHENYLPHENOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, WATER (AQUA).

Koko:

200 ml

Muut tiedot:

Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.