Avene Tolerance Emulsio (1 × 50ml)

27,11 €
542,20 € / l
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 4–7 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 9257443

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Lyhyt tuotekuvaus:

Kosteuttava, rauhoittava ja kevyt emulsiovoide ihon kosteutukseen aamuin illoin. Steriili emulsiokoostumus sopii kaikille ihotyypeille erityisesti normaalille ja sekaiholle, myös herkälle iholle.

Käyttötarkoitus:

Avène Tolérance Emulsion on kosteuttava, rauhoittava ja kevyt emulsiovoide ihon kosteutukseen aamuin illoin. Voide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille ja sekaiholle - myös herkälle ja jopa allergiselle iholle. Tuotteessa on käytetty vain kuutta tarkoin valittua raaka-ainetta. Hajusteeton ja säilöntäaineeton. 

Annostelu:

Käytetään aamuin ja illoin kasvojen ja kaulan puhdistetulle iholle. Ennen voiteen käyttöä puhdista iho Tolérance Extrême Cleansing Lotion -puhdistusaineella ja Avène-terveyslähdevedellä.

Ainesosaluettelo:

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä. 

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), SQUALANE, BEHENYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, SODIUM ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, WATER (AQUA).

Koko:

50 ml

Muut tiedot:

Ei sisällä väriaineita, hajusteita tai emulgaattoreita.

Tolerance Extreme -tuotteet kuuluvat Avènen Sterile Cosmetics® -sarjaan, jossa tuotteet valmistetaan ja pakataan steriileissä olosuhteissa lääketeollisuuden standardeja noudattaen. Patentoitu, ilmatiivis D.E.F.I.-korkki estää hapen ja bakteerien tunkeutumisen tuotepakkaukseen säilyttäen voiteen steriilinä aina ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen.