Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum 30 ml

55,70 €
1856,67 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 2151553

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Ikääntymisen merkkejä häivyttävä seerumi kaikille ihotyypeille Ikääntymisen merkkejä häivyttävä kolmivaikutteinen seerumi, joka vaalentaa pigmenttimuutoksia ja ehkäisee niiden muodostumista, silottaa jopa syviä juonteita sekä parantaa ihon kimmoisuutta.



Annostelu:

- Levitä puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamulla ja/tai illalla
- Hiero hellävaraisesti ihoon
- Vältä kosketusta silmiin
- Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi seerumia on hyvä käyttää yhdessä muiden Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -sarjan tuotteiden kanssa.

Huomaa, että Thiamidolia sisältäviä tuotteita on suositeltavaa käyttää yhteensä korkeintaan neljästi päivässä.


Käyttötarkoitus:

Kolmivaikutteinen hoitoseerumi ikääntymisen merkkeihin

- Ei tuki ihohuokosia
- Kevyesti hajustettu

Eucerinin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum on kevyt ja kosteuttava ikääntymisen merkkejä ehkäisevä hoitoseerumi, joka on kehitetty dermatologisten hoitojen inspiroimana. Se hoitaa tehokkaasti kaikkia kolmea ihon ikääntymisen merkkiä:

1. Pigmenttimuutokset ja "maksaläiskät": Koostumus sisältää patentoitua Thiamidolia. Ainoastaan Eucerinin hoitotuotteista löytyvä thiamidol vaikuttaa pigmenttimuutosten syntymekanismiin. Sen on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu häivyttävän pigmenttimuutoksia sekä säännöllisessä käytössä ehkäisevän niiden muodostumista.

2. Rypyt: Ihon ikääntyessä rypyt syvenevät. Innovatiivinen sekoitus suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa silottaa jopa syviä ryppyjä näkyvästi. Suurimolekyylinen hyaluronihappo vaikuttaa silottamalla ihon uloimpia kerroksia, kun taas pienimolekyylinen hyaluronihappo (joka on molekyylikooltaan 40 kertaa pienempää) kulkeutuu syvälle epidermikseen, jossa syvemmät rypyt saavat alkunsa.

3. Kimmoisuuden väheneminen: Vaikuttava ainesosa, arktiini, kiihdyttää todistetusti kollageenin uusiutumista ihosoluissa. Se vaikuttaa yhdessä hyaluronihapon kanssa ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum -hoitoseerumin teho on todistettu kliinisissä ja dermatologisissa testeissä. Se silottaa jopa syviä ryppyjä, parantaa ihon kimmoisuutta ja saa ihon näyttämään heleältä ja nuorekkaalta.


Huomioitavaa:

Huomaathan, että suosittelemme Thiamidolia sisältäviä tuotteita käytettävän korkeintaan neljä kertaa päivässä.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Octocrylene, Alcohol Denat, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Isononanoate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Tocopherol, Dimethicone, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.