Eucerin pH5 Shower Oil with perfume suihkuöljy hajustettu 400 ml

22,20 €
55,50 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 400ml
Tuotenumero (Muu) 2152189

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Suihkuöljy kuivalle ja herkälle iholle. Sisältää runsaasti luonnollisesti hoitavia öljyjä, jotka ravitsevat ihoa intensiivisesti Muodostaa pehmeän ja hellävaraisen pesuvaahdon Ehkäisee ihon kuivumista, myös toistuvassa käytössä Säilyttää ihon vastustuskyvyn Täyteläinen ja ravitseva vartalon pesuneste päivittäiseen käyttöön. Suojaa ihon luonnollista vastustuskykyä. Saatavilla myös hajustamattomana.



Annostelu:

Vältä kosketusta silmiin. Jos tuotetta pääsee silmiin, huuhtele vedellä
Jotta et liukastuisi, muista huuhtoa suihkun lattia huolellisesti käytön jälkeen
Parhaan hoitotuloksen saat, kun käytät suihkuöljyä yhdessä Eucerin pH5 -sarjan kosteuttavan tuotteen kanssa


Käyttötarkoitus:

Kuiva ja herkkä iho ärtyy helposti ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta ja herkistyy entisestään. Se tarvitsee enemmän kuin hellävaraisen kosteusvoiteen ollakseen vähemmän herkkä.

Eucerin pH5 Shower Oil on kehitetty erityisesti kuivan ja herkän ihon pesemiseen. Se sisältää erittäin hellävaraisia pinta-aktiivisia aineita. Ainutlaatuinen Eucerin pH Balance -järjestelmä takaa tuotteelle ihanteellisen pH-arvon, joka suojaa ihon luonnollista vastustuskykyä.

Suihkuöljy sisältää luonnollisesti hoitavia öljyjä ja ravitsee ihoa rasva-aineilla, jolloin iholle jää hemmoteltu, silkinpehmeä tunne. Iho ei kuivu usein toistuvassakaan pesussa.

Suihkuöljy on saatavilla sekä kevyesti hajustettuna että hajusteettomana versiona. Se sopii kolmevuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille.


Ainesosaluettelo:

Glycine Soja Oil, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Ricinus Communis Seed Oil, Poloxamer 101, Parfum, Aqua, Propylene Glycol, Panthenol, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Citrate



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.