Eucerin UltraSENSITIVE Sooting Care Normal to Combination skin hoitovoide 50 ml

29,00 €
580,00 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 2151884

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Normaalille ja sekaiholle tarkoitetun Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voiteen koostumus on hyvin yksinkertainen. Se sisältää vain rajallisen määrän eri ainesosia, eikä lainkaan säilöntäaineita (kuten parabeeneja), parafiinia, hajusteita tai alkoholia.



Annostelu:

Levitä aamulla ja/tai illalla hyvin puhdistetuille kasvoille lievittääksesi ihon ärtyneisyyttä, kosteuttaaksesi ihoa ja saadaksesi iholle välittömän ja pitkäkestoisen hyvänolon tunteen.

Vaihe 1
Aloita ihonhoitorutiinisi Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion -puhdistustuotteella
Vaihe 2
Levitä voide aamulla ja/tai illalla kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueelle
Vaihe 3
Hiero iholle, kunnes voide on imeytynyt.


Käyttötarkoitus:

Normaalille ja sekaiholle tarkoitetun Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voiteen koostumus on kevyt. Se sisältää SymSitive®-ainesosaa, joka on innovatiivinen, erittäin herkälle iholle kehitetty vaikuttava ainesosa. SymSitive® säätelee herkkää ihoa tehokkaasti juuri hyperreaktiivisuuden alkujuurilla.

Rauhoittaa ihoa välittömästi ja tuo iholle pitkäkestoisen hyvänolon tunteen. Levitä aamulla ja/tai illalla puhtaalle iholle, kaulalle ja dekoltee-alueelle lievittääksesi ihon ärsytystä ja kosteuttaaksesi ihoa suojaava kerrosta.

Voiteen koostumus on hyvin yksinkertainen, toisin sanoen se sisältää vain pienen määrän erilaisia ainesosia. Pakkaus on suunniteltu suojaamaan voidetta kontaminaatiolta, ja siihen on siksi liitetty kaksoisventtiilijärjestelmä.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Squalane, Glycerin, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Tapioca Starch, Arginine HCL, Cetearyl Alcohol, 4-t-Butylcyclohexanol Trans-Isomer, Ammonium-Acryloyldimethyltaurate-VP-Copolymer, Sodium Carbomer, Caprylyl Glycol



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.