Lierac hydragenist syväkosteuttava seerumi (30 ML)

52,00 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ML
Tuotenumero (Muu) 20001195


Lieracin uusi syväkosteuttava hoitolinja kaikenikäisille. Hydragenist-sarja perustuu tehokkaasti ihoa kosteuttavaan Hydra O₂ -yhdisteeseen, joka koostuu biomimeettisestä hapesta, vernonian lehdestä ja hyaluronihaposta. Lisäksi tuotteet sisältävät ihoa suojaavia vitamiineja ja mineraaleja.

Lierac Hydragenist Moisturizing Serum sisältää eniten Hydra O₂ -yhdistettä (15 %). Seerumi kosteuttaa intensiivisesti sekä pitkäkestoisesti. Ihon täyteläisyys palautuu ja juonteet sekä rypyt ovat päivä päivältä vähemmän näkyviä. Hedelmien AHA-hapot kirkastavat ihoa. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Levitä pari tippaa aamulla ja/tai illalla kasvojen iholle joko yksinään tai ennen (käyttämääsi) Lierac hoitovoidetta. Vinkki: Lisää pari tippaa meikkivoiteeseen niin se levittyy helpommin ja lisää miellyttävyyden tuntua.

Ainesosat:

Ainutlaatuinen yhdistelmä äärimmäisen tehokkaita aktiiviaineita, jotka ovat tulosta Lieracin kehittämästä hybridikosmetiikasta, joka yhdistää tieteen ja luonnon parhaan annin.


Raikas, hienovarainen ja naisellinen tuoksu, jossa on aistittavissa ruusuvettä, jasmiinia ja gardeniaa. Dermatologisesti testattu – ei tuki ihohuokosia eikä sisällä parabeeneja.

Maahantuoja: ProCare Oy