Skingain 30 kpl annosjauhe (1 pkt)

39,10 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 pkt
Tuotenumero (Muu) 2098002

Vanhetessamme ihomme kyky tuottaa kollageenia hidastuu ja myöhemmin se loppuu kokonaan. Tämä johtaa ihon veltostumiseen, kuivumiseen, ryppyjen ja juonteiden lisääntymiseen. Iho tarvitsee ulkoisen avun lisäksi myös sisäisesti nautittavia kollageenilisiä. Elimistön luonnollinen kyky muodostaa kollageenia alkaa heikentyä jo 25 ikävuoden jälkeen.

Skingain on luonnonmukainen keino hidastaa vanhenemisen merkkejä. Skingain koostuu ainutlaatuisesta 1. ja 2. tyypin kollageenin yhdistelmästä. Kollageeni on luonnollinen proteiini ja ihon proteiineistä jopa 75 % on kollageenia ja kehon proteiineistä 30 % on kollageenia.

Kollageeni on kehon tärkein rakennusaine, sitä tarvitaan ihossa, hiuksissa, kynsissä, sidekudoksessa, nivelissä, nivelsiteissä, rustoissa, jänteissä, luissa ja hampaissa. Skingainista on siis apua koko keholle ei vain iholle. 

Skingain sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista.

Skingain on valittu vuoden 2014 hoitotuotteeksi.

Käyttö:

1-2 annospussia päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen (noin 2 dl) vettä tai mehua.

Koostumus:

Hydrolysoitu tyypin 1 kollageeni (naudan nahasta), hydrolysoitu 2 tyypin kollageeni (kalasta), happamuuden säätöaine (sitruunahappo), keinotekoiset aromit (lime, sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi).

Myyntiluvan haltija/markkinoija:

Med-Eq AS