IDUN MINERALS - mineraalimeikkisarja

IDUN Minerals on ruotsalainen ihoa hoitava ja suojaava mineraalimeikkisarja. IDUN Minerals tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluvat meikkivoiteet, puuterit, peitevärit, poskipunat, maapuuterit, huulipunat ja -kiillot sekä luomi- ja ripsivärit. Lisäksi sarjasta löytyy omat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine.

Perustuotteet koostuvat 100 % korkeasti puhdistetuista mineraaleista, mikä tarkoittaa, että mineraaleista on karsittu pois esimerkiksi nikkeli, kromi ja mikro-organismit. Perustuotteet eivät myöskään sisällä silikonia, vismuttia, talkkia, öljyä, hajusteita tai säilöntäaineita (mm. parabeeneja), jotka voivat aiheuttaa ihon ärsytystä, ihottumaa tai allergisia reaktioita. Tuotteet ovat orgaanisia ja vedettömiä, mikä ehkäisee bakteerien kasvua.

IDUN Minerals tuotteet eivät tuki ihohuokosia vaan antavat ihon hengittää. Miedon koostumuksen ansiosta ne rakentavat ja rauhoittavat ihoa. Ne antavat samalla iholle luonnollisen aurinkosuojan, mikä ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Tuotteet myös auttavat ehkäisemään pienten pintajuonteiden sekä pigmenttiläiskien muodostumista.

IDUN Minerals tuotteet ovat korkeasti pigmentoituneita ja riittoisia, jo pieni määrä tuotetta riittää kauniiseen ja tasaiseen lopputulokseen. Mineraaleilla saa peitettyä läiskät, katkenneet pinnalliset verisuonet, pienet juonteet sekä ihon epätasaisuuden. Samalla iho saa kauniin hehkun. IDUN Minerals takaa parhaan laadun kohtuuhinnalla.