IDUN Minerals - ripsiväri Gull - musta (9,5 ml)

19,90 €
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 4–7 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 9,5 ml
Tuotenumero (Muu) 337707

Tuuheuttava mascara, musta.Ripsiväri on valmistettu ajatellen herkkiä silmiä ja piilolinssien käyttäjiä. Myös silmälääkäreiden testaama. Sisältää luonnollista mineraalipigmenttiä sekä kevyitä orgaanisia vahoja. Ei sisällä parabeeneja, nanopartikkeleita, hajusteita eikä vismutti oksikloridia.Gull -ripsiväri on ihanteellinen ohuille ripsille, sillä se tekee ripsistä tuuheamman näköiset ilman paakkuja ja hoitaa ripsiä samalla.Käyttö:

Ripsiin täyden pituuden ja parhaan lopputuloksen saamiseksi ripsiväri levitetään juuresta kärkiin "siksak"-liikkeellä. Yksi kerros antaa siistin ja luonnollisen lopputuloksen, mutta lisäämällä kerroksia saat enemmän tuuheutta ja näyttävyyttä. Sisältää karnaubavahaa antamaan maksimaalista tuuheutta. Raaka-aineet:

Aqua, Beeswax, Stearic acid, Copernicia cerifera (carnauba) wax, PVP, Methylpropanediol, VP/Eicosene Copolymer, Ceteareth-25, Hydroxyethylcellulose, Glycine soja oil, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Polyglyceryl-6, Polyricinoleate, Glycerin, Panthenol, Silica, Phenylpropanol ethylene/methacrylate copolymer, Tocopherol, Myristoyl pentapeptide-17, Isopropyl titanium triisostearate, C.I 77499 iron oxides

Maahantuoja:

Mikacos oy