Reseptilääkkeet verkosta

Verkkoasiointi on helppoa, näin se onnistuu:


RESEPTILÄÄKKEET VERKOSTA


Reseptilääketilauksen teet punaista (Tilaa reseptilääkkeitä) -nappia painamalla, jonka jälkeen kirjaudut palveluun

käyttäen vahvaa sähköistä tunnistautumista esim. pankkitunnuksilla. Kirjautumalla palveluun pystyt itse samalla tarkistamaan lääkemääräystesi tilanteen Kanta-palvelusta sekä annat apteekille luvan käydä varaamassa reseptisi toimitettavaksi.


Reseptilääkkeiden valinnan jälkeen voit vielä lisätä tilaukseesi itsehoitotuotteita ja farmaseutti soittaa sinulle toivomanasi ajankohtana.


Lääke- ja hintaneuvonnan jälkeen saat ostosten maksulinkin sähköpostiisi ja maksettuasi ostoksen voit joko noutaa tuotteet apteekilta jonottamatta tai

toimitamme ne sinulle postitse tai kotiinkuljetuksella. Maksulinkki on voimassa 24 tuntia, minkä jälkeen maksamatta jäänyt tilaus peruuntuu. Huomaathan, että maksu kannattaa pyrkiä suorittamaan mahdollisimman pian linkin saapumisen jälkeen, jotta reaaliaikainen kelakorvaus määrittyy oikein. 


Huomioi seuraavat rajoitukset:


 • Sinulla tulee olla sähköinen resepti tilaamallesi lääkkeelle
 • Toimitus on mahdollista vain Suomeen
 • Verkkoapteekin kautta ei voi toimittaa kylmäsäilytyksen vaativia lääkkeitä (paitsi silloin, jos toimitustapa on nouto apteekista tai kotiinkuljetus).
 • Verkkoapteekin kautta ei voi toimittaa huumausaineiksi luokiteltavia lääkkeitä, kuten vahvoja kipulääkkeitä.
 • Yleisesti väärinkäytettäviä, keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä saa kerrallaan tilata vain pienimmän pakkauskoonNÄIN TILAAT 

 1. Tunnistautuminen Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi apteekin verkkopalveluun.
 2. Reseptilääkkeiden valinta Kirjaa halutessasi palveluun ne reseptilääkkeet, joita haluaisit ostaa. Anna apteekille lupa hakea sähköiset reseptisi Reseptikeskuksesta. Huomaathan, että reseptilääkkeen ostaminen apteekin verkkopalvelusta edellyttää aina sähköistä reseptiä (eResepti).
 3. Muut tuotteet Lisää tilaukseen mahdollisesti muut tarvitsemasi tuotteet.
 4. Tilauksen toimitustiedot Syötä tilaukseen yhteystietosi ja valitse toimitustapa.
 5. Tilauksen lähettäminen apteekin käsiteltäväksi Hyväksy käyttöehdot ja lähetä tilaus. Ennen tilauksen vahvistamista apteekki on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi reseptilääketilauksen.
 6. Tilausvahvistus ja maksaminen Apteekin yhteydenoton jälkeen saat sähköpostitse lopullisen tilausvahvistuksen ja maksulinkin.