Reseptitilaus

Tervetuloa reseptitilaukseen!

Voit tilata turvallisesti reseptilääkkesi Koivu Apteekin verkkoapteekista.

Huomioi seuraavat rajoitukset:
- Sinulla tulee olla sähköinen resepti tilaamallesi lääkkeelle
- Toimitus on mahdollista vain Suomeen
- Verkkoapteekin kautta ei voi toimittaa kylmäsäilytyksen vaativia lääkkeitä (paitsi, jos toimitustapa on nouto apteekista tai kotiinkuljetus).
- Verkkoapteekin kautta ei voi toimittaa huumausaineiksi luokiteltavia lääkkeitä, tai tietyntyyppistä valvontaa vaativia läkkeitä, kuten vahvoja kipulääkkeitä.
- Yleisesti väärinkäytettäviä, keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä saa kerrallaan tilata vain pienimmän pakkauskoon. Tällaisia ovat esimerkiksi monet voimakkaat kipulääkkeet sekä uni- ja rauhoittavat lääkkeet.

Voit aina soittaa apteekille ennen tilauksen tekemistä puh. (03) 3122 1100 ja kysyä neuvoa, jos lääkeluokitusasiat mietittyttävät.

Aloita reseptitilaus

Näin tilaat reseptituotteesi

  1. Tunnistautuminen Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi apteekin verkkopalveluun.
  2. Reseptituotteiden valinta Kirjaa halutessasi palveluun ne reseptillä tilattavat tuotteet, joita haluaisit ostaa. Anna apteekille lupa hakea sähköiset reseptisi Reseptikeskuksesta. Huomaathan, että reseptituotteen ostaminen apteekin verkkopalvelusta edellyttää aina sähköistä reseptiä (eResepti).
  3. Muut tuotteet Lisää tilaukseen mahdollisesti muut tarvitsemasi tuotteet.
  4. Tilauksen toimitustiedot Syötä tilaukseen yhteystietosi ja valitse toimitustapa.
  5. Tilauksen lähettäminen apteekin käsiteltäväksi Hyväksy käyttöehdot ja lähetä tilaus. Ennen tilauksen vahvistamista apteekki on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi tilauksen.
  6. Tilausvahvistus ja maksaminen Apteekin yhteydenoton jälkeen saat sähköpostitse lopullisen tilausvahvistuksen ja maksulinkin.