Seksuaalineuvonta

Seksuaalinen hyvinvointi kuuluu kaikille. Koivu Apteekissa huomioimme asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja uutena palveluna saat meiltä nyt myös seksuaalineuvontaa. Seksuaalineuvonta on matalan kynnyksen keskusteluapua, johon et tarvitse lääketieteellistä diagnoosia tai lähetettä. Koivu Apteekin seksuaalineuvoja Eveliina on pohjakoulutukseltaan sairaanhoitaja, jonka lisäksi hän on suorittanut seksologian perusopintoja eli seksuaalineuvontakoulutuksen.


Seksuaalineuvonta on asiakkaan yksilöllistä, luottamuksellista seksuaaliongelmien kohtaamista. Seksuaalineuvonnassa sinä päätät mistä keskustellaan. Yleisiä aiheita ovat haluttomuuteen, sairauksien aiheuttamiin muutoksiin sekä seksuaalitoimintoihin (erektioon ja orgasmiin) liittyvät huolet. Seksuaalineuvonnassa voidaan tutustua myös seksin apuvälineisiin ja mielihyvätuotteisiin. Jännitys on luonnollista seksuaalineuvontaan tultaessa. Tämä saattaa olla ensimmäinen kerta, kun kerrot sinulle herkästä asiasta. Seksuaalisuuteen liittyvät pulmat ovat yleisiä. Tule rohkeasti juttelemaan mieltäsi askarruttavista asioista!


Voit varata ajan seksuaalineuvojan puhelinkonsultaatioon soittamalla apteekkiimme. Jotta saisit mahdollisimman kattavan vastauksen, toivomme, että lähetät kysymyksesi seksuaalineuvojalle muutama päivä etukäteen salatun sähköpostin kautta otsikolla seksuaalineuvonta. Salattu sähköposti on tietoturvallinen tapa lähettää viesti, eikä sitä avaa apteekilla kukaan muu kuin seksuaalineuvoja. Salatun sähköpostin voit lähettää TÄSTÄ. Puhelinkonsultaatio on kestoltaan n. 30 minuuttia ja maksaa 25e. Palvelun pääset maksamaan TÄSTÄ.