MELAREST MELATONIINI EXTRA VAHVA MANSIKKA 1,9 MG (60 TABL)

19,75 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 60 TABL
Tuotenumero (Muu) 2375640

Markkinoija

Oy Verman Ab

Lyhyt tuotekuvaus:

Suomessa valmistettu Melarest Extra Vahva mansikka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia.

Käyttötarkoitus:

Melarest Extra Vahva mansikka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lieventämään aikaeron vaikutuksia.

Annostelu:

1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa.Aikaeron vaikutuksia lieventämään valmistetta käytetään ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä kohteeseen saapumisen jälkeen.Tabletti voidaan imeskellä tai niellä.

Ainesosaluettelo:

Vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää: 1,9 mg melatoniiniaMakeutusaineet (mannitoli, ksylitoli), maissitärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), askorbiinihappo, melatoniini, aromi.Melarest on laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton. Se ei sisällä gluteenipitoisen viljan eikä eläinperäisiä ainesosia.

Huomioitavaa:

Älä käytä mikäli olet allerginen jollekin valmisteen sisältämälle aineelle.Jos käytät verenohennuslääkkeitä, neuvottele melatoniinin sopivuudesta lääkärisi kanssa.Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.Valmistetta ei suositella alle 18- vuotiaille nuorille ja lapsille.