Colpofix sumutettava emätingeeli + applikaattori 10 kpl 20 ml

29,65 €
1482,50 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 20ml
Tuotenumero (Muu) 8195395

Markkinoija

Stragen Finland Oy

Colpofix-emätingeeli on ainoa itsehoitovalmiste HPV-viruksen (papilloomavirus) aiheuttamiin kohdunkaulan muutoksiin. Se on tarkoitettu käytettäväksi positiivisen HPV-testituloksen ja/tai lievien solumuutoslöydösten jälkeen.Annostelu:

Colpofix on tarkoitettu käytettäväksi kohdunkaulansyövän seulonnan tai muualla otetun papa/HPV-testin jälkeen seuraavasti:
HPV-testin tulos on ollut positiivinen
HPV-testin tulos oli positiivinen ja lisäksi näytteessä on todettu lievä solumuutos
Näytteessä on todettu lievä solumuutos

Colpofix annostellaan emättimeen (5 suihkausta) kerran päivässä iltaisin ennen nukkumaanmenoa 20 päivää kuukaudessa 3 kuukauden ajan. Tuotetta käytetään 20 peräkkäistä päivää, jonka jälkeen pidetään 10 päivän tauko. Kuukautiset on hyvä ajoittaa tauon ajaksi. Hoitoa on tärkeä jatkaa vähintään 3 peräkkäistä kuukautta (yhteensä 6 pakkausta).
Puolijähmeä geeli muuttuu annosteltaessa nesteeksi, ja annostelun jälkeen takaisin geeliksi. Ominaisuuden ansiosta valmiste voidaan annostella tasaisesti ja tehokkaasti suoraan kohdunkaulan ja emättimen limakalvolle. Ergonomisen applikaattorin eli annostelijan ansiosta valmiste ei valu, ja sitä on miellyttävä käyttää.


Käyttötarkoitus:

Colpofix-emätingeeli on kohdunkaulan ja emättimen limakalvoa ylläpitävä ja korjaava hoito, joka auttaa tutkitusti etenkin HPV-viruksen (papilloomavirus) aiheuttamiin muutoksiin. Se on tarkoitettu käytettäväksi positiivisen HPV-testituloksen ja/tai lievien solumuutoslöydösten jälkeen.


Raskaus ja imetys:

Jos olet raskaana tai saatat olla raskaana, kysy neuvoa hoitavalta lääkäriltäsi. Colpofixia voi käyttää imetyksen aikana.


Huomioitavaa:

Kohdunkaulansyövän joukkoseulonnat
On tärkeää osallistua valtakunnallisiin joukkotarkastuksiin kohdunkaulan syövän ehkäisemiseksi. 30–60-vuotiaat naiset kutsutaan seulontaan 5 vuoden välein (joissakin kunnissa seulotaan myös 25- tai 65-vuotiaita). Muistathan siis osallistua seulontoihin sekä määrättyihin jatkotutkimuksiin. Colpofix ei korvaa rokotusta eikä määrättyjä hoitoja.


Ainesosaluettelo:

Vesi, sorbitoli, natriumkarboksimetyylibeetaglukaani, polykarbofiili, imidatsolidinyyliurea, natriumdehydroasetaatti.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.