Apteq Cramvex 120 tabl

Tarjous
16,30 €
13,50 €
Tarjous voimassa 31.07.2024 23:55 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 16,30 €
Säästät 2,80 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabletti
Tuotenumero (Muu) 9260853

Markkinoija

Fennogate Finland Oy

Cramvex on vahva ja turvallinen yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja kliinisesti tutkittua B-vitamiinikompleksia (B12 – B9 – B6 – B2 – B1). Cramvexin kaksitehoinen koostumus vaikuttaa lihaksiston lisäksi hermostoon. Magnesiumsitraatti edistää lihaksien ja hermoston normaalia toimintaa B-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaaAnnostelu:

Aikuisille 1-2 tablettia 2 kertaa päivässä nieltynä runsaan nesteen kanssa.


Käyttötarkoitus:

Lihaksiston ja hermoston hyvinvointiin


Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (20 mg) ylittää tämän määrän. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.


Ainesosaluettelo:

Magnesiumsitraatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), tiamiinihydrokloridi, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, metyylikobalamiini.
Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.