Bioeffect

Vuonna 2001 kolme islantilaista tiedemiestä pe­rus­ti bio­­tek­nologisen yrityksen. Tavoitteena oli käyttää oh­raa tuot­ta­maan puhtaita, ihmissolun kasvutekijän kanssa identtisiä kasvutekijöitä lää­ketie­teelli­seen tutkimukseen ja lääkkeisiin. Ohra oli hei­dän valintansa, koska sen sie­me­nissä on helppo tuottaa ja suojella proteii­neja ja koska se on biolo­gi­sesti eristetty systeemi.

Vuonna 2002 he keksivät uuden tavan tuottaa ihmissolun kasvutekijän kans­sa identtisiä endotoksiinittomia ei-eläinperäisiä kasvutekijöitä ohran sie­me­nessä. Ihmisruumiissa on satoja erilaisia solun kasvutekijöitä, jotka toi­mi­vat solujen toimintaa ja uudistumista ohjaavina molekyyleinä.

Vuonna 2006 he saivat kuulla suurten kosmetiikkayritysten olevan kiin­nos­­tu­nei­­ta käyttämään solun kasvutekijöitä tuotteissaan.

Vuonna 2009 perustettiin Sif Cosmetics kehittämään ja markkinoimaan so­lun kasvutekijöitä sisältäviä ihonhoitotuotteita.

BIOEFFECTin historia alkoi vuonna 2010, kun Islannissa tuotiin markkinoil­le en­sim­mäinen kasvissa tuotettu, so­lun kasvutekijöitä sisältävä ihoinhoi­to­­tuote, BIOEFFECT EGF -seerumi. Jo nyt yli 20 prosenttia Islannin naisista käyt­tää sitä.

Marraskuussa 2011 seuraava BIOEFFECT-tuote, BIOEFFECT DAYTIME tuli markkinoille.

BIOEFFECT EGF Eye Serum

Kosteuttaa herkän ihoalueen nopeasti tuoden silmänympärysiholle kiinteän ja kuulaan ulkonäön. Tutkimuksissamme silmänympäryksen juonteiden pituus ja leveys vähenivät tuotteen käytön jälkeen ...

Katso tuotteen tiedot
79,00 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)