Salivin Red Fruit imeskelytabletti

6,60 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 50g
Tuotenumero (Muu) 2196202

Hellää hoivaa kuivalle suulle! Salivin Red Fruit -imeskelytablettien omenahappo piristää sylkirauhasia tuottamaan enemmän sylkeä, mikä vähentää esimerkiksi lääkityksen tai sairauden aiheuttamaa suun kuivumista. Kun annat Salivin Red Fruit -imeskelytabletin liueta hitaasti suussasi, se suojaa myös hampaitasi fluorin ja ksylitolin voimin. Tämä on tärkeää, sillä vähentynyt sylki ei jaksa huuhdella bakteereita pois hampaidesi pinnoilta, mikä voi lisätä muun muassa hampaiden reikiintymisen riskiä.


  • Sokeriton tabletti syljen erityksen lisäämiseen
  • Makuna herkulliset punaiset marjat
  • Vahvistaa myös hammaskiillettä

Kuivan suun oireet voivat saada suusi tuntumaan ikävältä pitkin päivää ja varsinkin yöllä. Voitkin napata suuhusi Salivin Red Fruit -imeskelytabletin aina, kun suusi tuntuu karhealta tai polttelevalta! Suositeltava vuorokausiannos Salivin Red Fruit -imeskelytableteille on 15 tablettia, joten kun imeskelet yhden tabletin kerrallaan ja annat sen liueta rauhassa suussasi, saat hoitoa ja helpotusta kuivan suun oireisiin koko päiväksi.


Salivin Red Fruit -imeskelytablettien koostumus

Xylitol, Maltitol, Acesulfame K, Water, Gum Arabic, Malic Acid, Sodium Hydrogen Phosphate, Beeswax, Colorant (E120), Aroma, Sodium Fluoride.