Teippivex laastarinpoistaja suihke 50 ml

13,30 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 9526599

Markkinoija

Sabora Pharma Oy

TeippiVEX® on tehokas ja kivuton laastarinpoistaja laastareiden ja liimasiteiden poistoon.



Annostelu:

VAIHE 1: Suihkuta TeippiVEX®-suihketta laastarin reunoille ja päälle kunnes alue on kostea.
VAIHE 2: Irrota laastari välittömästi iholta. Käytä tarvittaessa lisää suihketta. Poista laastari nopeasti, jottei siitä jää liimaa iholle. Jos liimaa jäi iholle, niin poista jäämät suihkuttamalla TeippiVEX®-suihketta pehmeälle paperille ja pyyhkimällä ylijäämä pois.
VAIHE 3: TeippiVEX® kuivuu hyvin nopeasti eikä vaikuta uuden laastarin tarttumiseen.


Käyttötarkoitus:

TeippiVEX® on suunniteltu irrottamaan kaikentyyppisiä siteitä, kuten laastareita, teippejä, liimasiteitä ja avannesidoksia helposti ja kivuttomasti. Se irrottaa siteen vaurioittamatta haava-aluetta ja edistää näin sen paranemista. TeippiVEX® on suihke, minkä ansiosta sen käyttö on helppoa ja se vaikuttaa muutamassa sekunnissa.


Huomioitavaa:

VAROITUKSET:
Älä käytä, jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Älä käytä parasta ennen -päiväyksen jälkeen. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Lue pakkausseloste ennen käyttöä.


Ainesosaluettelo:

Disiloksaani, bisabololi, viherminttu, ARC-uute, butaani, propaani.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.