Eucerin Hyaluronfiller Vitamin C booster seerumi 8 ml

22,30 €
2787,50 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 8ml
Tuotenumero (Muu) 2151702

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä seerumi. Sisältää 10 % puhdasta ja aktivoitavaa C-vitamiinia. Kaikille ihotyypeille. Nopeasti imeytyvä, ikääntymisen merkkejä ehkäisevä tehotuote kaikille ihotyypeille. Vahvistaa ja silottaa ihoa sekä tasoittaa juonteita. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster -seerumi saa ihon näyttämään raikkaammalta ja säteilevämmältä jo seitsemässä päivässä. Kolmitehoinen vaikutus: 1 Täyttää 2 Stimuloi 3 Suojaa



Annostelu:

C-vitamiini on tehokkainta, kun se on juuri aktivoitu. Innovatiivinen pakkauksemme tekee C-vitamiinin aktivoimisesta ensimmäisen käytön yhteydessä helppoa.
Vaihe 1: Poista foliokansi
Poista suojafolio, mutta jätä korkki paikoilleen.
Vaihe 2: Paina pehmeästä painikkeesta
Paina 2–3 kertaa pehmeästä painikkeesta vapauttaaksesi C-vitamiinin.
Vaihe 3: Ravistele
Ravistele pakkausta ainakin 10 sekunnin ajan aktivoidaksesi koostumuksen.
Vaihe 4: Taita korkki
Poista korkki taittamalla.
Vaihe 5: Levitä
Käännä pakkaus ylösalaisin ja paina pehmeästä painikkeesta vapauttaaksesi koostumuksen.


Käyttötarkoitus:

C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja ja vahvistaa ihon omaa puolustusjärjestelmää. Se on myös olennainen tekijä ihosolujen kollageenin tuotannossa, sillä C-vitamiini vahvistaa ihon rakennetta ja viivästyttää ihon ikääntymisen merkkejä. Innovatiivisen pakkauksen ansiosta puhdas C-vitamiini aktivoituu vasta ensimmäisen käytön yhteydessä. Paina ja ravistele, jolloin C-vitamiinijauhe sekoittuu pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja Licochalcone A:ta sisältävään seerumiin. Koostumus on tehokkaimmillaan 21 päivän ajan.
Pienimolekyylinen hyaluronihappo on tehokkaasti kosteuttava aine, joka tasoittaa ryppyjä epidermiksen uloimmissa kerroksissa. Toinen tutkittu antioksidantti, Licochalcone A, vaikuttaa yhdessä C-vitamiinin kanssa ja neutraloi UV-valon ja korkeaenergisen näkyvän valon aiheuttamia vapaita radikaaleja.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster sopii kaikille ihotyypeille. Sen on kliinisesti ja dermatologisesti osoitettu vahvistavan ihoa ja tasoittavan ryppyjä. Iho on sileämpi, raikkaampi ja säteilevämpi jo seitsemässä päivässä – ja mikä mukavinta, tulokset paranevat ajan myötä.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Ascorbic-Acid, Glycerin, Squalane, Isopropyl Palmitate, Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, PEG-40 Stearate, Sorbitan Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, Acrylic Acid-VP Crosspolymer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, 1-2-Hexanediol, Piroctone Olamine, Phenoxyethanol, BHT, Parfum



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.