Pet Remedy haihdutin ja liuos 40 ml

39,40 €
985,00 € / LITER
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40ml
Tuotenumero (Muu) 333900

Markkinoija

Biofarm Oy

Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus matkii luonnollista tyynnyttävää GABA-välittäjäainetta (gamma amino-voihappoa) rauhoittaen hermoja. Pet Remedy sopii kaikille stressaantuneille ja levottomille nisäkkäille.



Annostelu:

Irrota korkki ja ruuvaa pullo tiukasti kiinni haihduttimeen. Valitse lattiatason pistorasia jos mahdollista, ja jätä päälle koko 4 -6 viikon hoidon ajaksi. Sähkönkulutus 5 wattia. Vaikutusalue jopa 60 m2. Katso varoitukset pakkauksen pohjasta.
Matkalle voit ottaa mukaan pakkauksessa mukana tulleen pahvilaatan, johon olet tiputtanut 2-3 tippaa nestettä haihduttimen pullosta. Ripusta pahvilaatta lemmikin kuljetuskoppaan. Haihduttimesta erittyvä yrttien tuoksu vähenee 48 tunnin kuluessa.


Käyttötarkoitus:

Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus matkii luonnollista tyynnyttävää GABA-välittäjäainetta (gamma amino-voihappoa) rauhoittaen hermoja.
Pet Remedy sopii kaikille stressaantuneille ja levottomille nisäkkäille kuten koirille, kissoille, kaneille ja jyrsijöille sekä linnuille ja hevosille.

Pet Remedy on luonnollinen, stressiä poistava ja rauhoittava Valerianan, Vetivertin ja muiden rauhoittavien eteeristen öljyjen sekoitus, jota on saatavilla sekä pistorasiaan kytkettävänä haihduttimena että sprayna (15 ml ja 200ml).
Aivojen luonnolliset ”viestinviejät”( välittäjäaineet) välittävät viestin hermoille joko rauhoittua tai kiihottua. Pet Remedy toimii näiden välittäjäaineiden rinnalla: Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus matkii luonnollista tyynnyttävää GABA-välittäjäainetta (gamma amino-voihappoa) rauhoittaen hermoja.
Pet Remedylla on siis rauhoittava (mutta ei unettava) vaikutus, joka alkaa välittömästi.


Huomioitavaa:

Älä käsittele märillä käsillä, älä sijoita lähelle lämmönlähdettä. Ei lasten ulottuville. Jos nestettä roiskuu käsille tai silmiin, pese se pois runsaalla vedellä. Laita kiinni pistorasiaan niin, että haihdutin on yläpuolella ja nestepullo haihduttimen alapuolella. Vaihda haihdutin uuteen neljän täyttöpullon jälkeen. Jos vahingossa nielet nestettä, käänny lääkärin puoleen ja näytä pakkausta.
Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus (4-ALLYLANISOLE, PINENES, VETIVEROLS) voi aiheuttaa allergisen reaktion.
os lemmikkisi on stressaantunut, ota yhteyttä eläinlääkäriisi.
Stressin oireita voivat olla esim. muuttunut käytös (liiallinen itsensä nuoleminen, seurallisuuden puute, yhtäkkinen aggressiivisuus), merkkaaminen virtsalla / ulosteilla, ruokahaluttomuus sekä raapiminen. Stressin aiheuttajia voivat olla esim. muutokset kotona (uusi lemmikki, uusi koti, kaverin menetys, yksin kotiin jääminen), ilotulitus ja kova melu tai liikehdintä, matkustus tai käynnit eläinlääkärissä.


Ainesosaluettelo:

Dipropylene Glycol, Aqua, Natural Essential Oils, Consisting of: Valeriana Officinalis, Vetiveria Zizanoides, Salvia Officinalis, Ocimum Basilicum Oil



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.